Νέα μορφή στο food plaza στο Μακένζι


Εδώ και λίγες μέρες ο χώρος του food plaza έχει αλλάξει και τίποτα δεν θυμίζει το παρελθόν του καθώς στο χώρο πλέον στεγάζονται μόνο το Derlicious και το Caffe Nero.

To Caffe Nero πλέον κατέχει το μεγαλύτερο χώρο αφού στην ουσία όλος ο εσωτερικός χώρος του ανήκει. Πέραν από το γνωστό χώρο που μετατρεπόταν το χειμώνα έχει δημιουργηθεί ακόμη ένα Coffee Bar για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού που κατακλύζουν καθημερινά το χώρο. Υπό ανακαίνιση είναι ακόμη ο προηγούμενος χώρος οι εργασίες του οποίου ολοκληρώνονται σύντομα.

Το Derlicious το οποίο αγαπήσαμε τους καλοκαιρινούς μήνες με το γευστικό φαγητό που προσφέρει, πλέον βρίσκεται στο χώρο σε διαφορετικό ύφος. Η διαχειρίστρια εταιρεία διαμόρφωσε ένα όμορφο χώρο με πινελιές από ελληνικό νησί. Σε χρωματισμούς Άσπρο και μπλε και με επίπλωση καθαρά νησιώτικη, ο χώρος θα φιλοξενεί τους πελάτες του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ικανοποιώντας τις ανάγκες τους.

Ο χώρος έχει διαμορφωθεί εντυπωσιακά τόσο για ένα χαλαρό καφεδάκι αλλά και όσο και για ένα γρήγορο σουβλάκι στο χέρι με θέα το την παραλία της πόλης μας.

  



Κύριες Ειδήσεις





Translate »