Breaking News

Νέα Εποχή για τη ΣΥΝΕΡΓΚΑΖ και τη ΛΑΡΝΑΚΑ


Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Συνεργατικής Εταιρείας ΣΥΝΕΡΓΚΑΖ ΛΤΔ κ. Κώστας Παπακώστας και ο Γραμματέας/Διευθυντής της Εταιρείας, κ. Νίκος Σουτζιής, με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Αντρέα Βύρα στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας, τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023 .

 

Η παρουσία του Δημάρχου, η οποία σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας εποχής για την Εταιρεία, ενόψει και της κατεδάφισης και της αποξήλωσης όλων των εγκαταστάσεων υγραερίου που διατηρεί η Εταιρεία στην περιοχή,
μας τιμά ιδιαίτερα. Κατά την επίσκεψη του Δημάρχου συζητήθηκαν τα μελλοντικά σχέδια της Εταιρείας, όσον αφορά την ανάπτυξη των τεμαχίων γης που κατέχει η Εταιρεία στην περιοχή. Γίνονται στοχευμένες προσπάθειες ούτως ώστε όλοι οι σχετικοί σχεδιασμοί της Εταιρείας να ανταποκρίνονται πλήρως με το γενικό πλαίσιο του σχεδίου αστικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.

 

Η συνεργασία μεταξύ της Εταιρείας και του Δήμου της Λάρνακας θεωρείται δεδομένη, προς το κοινό όφελος όχι μόνον των δημοτών της Λάρνακας αλλά και της κοινωνίας γενικότερα. Ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι θα υποστηρίξει με κάθε τρόπο τις προσπάθειες της Εταιρείας για την διαμόρφωση και την ανάπτυξη της παράκτιας γης,
μέσα από την δημιουργία ενός ανανεωμένου αειφόρου σχεδιασμού για την Λάρνακα.

 

Η πρόθεση της Εταιρείας, ως Συνεργατικός Οργανισμός, είναι η υιοθέτηση των προνοιών και η αποδοχή της γενικής φιλοσοφίας του τοπικού σχεδίου Λάρνακας, προσβλέποντας σε πολύχρονη επενδυτική αναπτυξιακή πολιτική στρατηγικής σημασίας για την πόλη, τους Δημότες και τις νέες γενιές που θα ακολουθήσουν.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »