Νέα διαφημιστική καμπάνια των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με πρωταγωνίστρια τη Χριστιάνα Αριστοτέλους


Μια νέα διαφημιστική καμπάνια με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη παρουσιάστρια και πρέσβειρα τους, Χριστιάνα Αριστοτέλους, έχουν λανσάρει οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Μέσα από το σενάριο της νέας διαφήμισης προβάλλονται οι αξίες που πρεσβεύουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ο σεβασμός, η αξιοπιστία και η διαφορετικότητα.

Τα γυρίσματα της νέας διαφήμισης πραγματοποιήθηκαν στην υπερσύγχρονη Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ στα Λατσιά, όπου παρουσιάζεται η δημοφιλής παρουσιάστρια να απολαμβάνει τα ψώνια της στους άνετους διαδρόμους της υπεραγοράς, επωφελούμενη της ποικιλίας των ποιοτικών προϊόντων που προσφέρονται σε όλα τα τμήματα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και της άριστης εξυπηρέτησης που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας ψωνίσματος. Παράλληλα, τονίζεται o σεβασμός που επιδεικνύουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στον καταναλωτή και η σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσουν με τον καθένα ξεχωριστά, αλλά και η επιβράβευσή του τον για την προτίμησή του μέσα από τα προγράμματα ανταμοιβής όπως είναι η Social Family Card.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Γιώργος Θεοδότου, ανέφερε σχετικά: «Η πρέσβειρα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Χριστιάνα Αριστοτέλους, αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο το οποίο μπορεί να ταυτιστεί με τις αξίες μας, για αυτό και επιλέξαμε να αποτελούν το επίκεντρο της νέας διαφημιστικής μας καμπάνιας».

Για να δείτε τη νέα διαφημιστική καμπάνια επισκεφθείτε το κανάλι των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στο YouTube.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »