Νέα ανακοίνωση του Ocean Basket-«Το εστιατόριο επαναλειτούργησε με εξ ολοκλήρου νέο προσωπικό»


Νέα ανακοίνωση, όσον αφορά στα κρούσματα που εντοπίστηκαν στο προσωπικό του, εξέδωσε το Ocean Basket, έπειτα και από το νέο περιστατικό που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας σήμερα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σε συνέχεια των ανακοινώσεων που δημοσιεύτηκαν από το Υπουργείο Υγείας σχετικά με κρούσματα COVID-19 στο εστιατόριο Ocean Basket στις Φοινικούδες στην Λάρνακα, η εταιρεία πήρε την πρωτοβουλία να εξετάσει όλα τα εναπομείναντα μέλη της ομάδας που εργάζονται στο συγκεκριμένο εστιατόριο, τα οποία μπήκαν προ ημερών σε κατ’ο ίκον περιορισμό.

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες και όλους τους συμπολίτες μας, ότι από την εξέταση δεν προέκυψαν νέα κρούσματα».

Να σημειωθεί ότι το εστιατόριο Ocean Basket στις Φοινικούδες, συνεχίζεται, έκλεισε προσωρινά για απολύμανση βάσει των οδηγιών που ορίζει το Υπουργείο Υγείας, και ακολούθως επαναλειτούργησε με εξ ολοκλήρου νέο προσωπικό, που προέρχεται από άλλα εστιατόρια της εταιρείας.

«Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του προσωπικού για τη συνεργασία και την τήρηση όλων των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης του ιού, κάτι το οποίο θα συνεχιστεί με γνώμονα την ασφάλεια και υγεία όλων των εργαζομένων και συμπολιτών μας.

Τέλος, έμφαση θέλουμε να δώσουμε στο γεγονός ότι το εστιατόριο Ocean Basket στις Φοινικούδες λειτουργεί με εξ ολοκλήρου νέο προσωπικό, αφού προτεραιότητά μας παραμένει η προστασία του προσωπικού, των πελατών μας και της δημόσιας υγείας».



Κύριες Ειδήσεις





Translate »