«Μικρές αποδράσεις»: Κουπόνι €20 για εστιατόρια/δραστηριότητες


Κουπόνι €20 για εστιατόρια/δραστηριότητες για όσους κλείσουν για «Μικρές αποδράσεις» – Όλες οι πληροφορίες

Κουπόνια αξίας 20 ευρώ (ένα για κάθε ενήλικα), δίνει το Υφυπουργείο Τουρισμού στα πλαίσια του προγράμματος «Μικρές Αποδράσεις…στα μέτρα σας».

Τα κουπόνια θα εξαργυρώνονται σε κέντρα αναψυχής και δραστηριότητες από τα άτομα που θα κάνουν κράτηση μέσω του προγράμματος.

Η διαδικασία είναι απλή – επικοινωνήστε με το ταξιδιωτικό γραφείο της επιλογής σας από τη λίστα αυτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και ενημερωθείτε πλήρως.

1

1

Πληροφορίες για το πρόγραμμα

Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο με πακέτα διακοπών για τους Κύπριους φτιαγμένο στα «μέτρα σας» και έχει ξεκινήσει από τον Ιούλιο και θα είναι σε ισχύ μέχρι και τον Ιούνιο 2021.

Η έναρξη του προγράμματος ανακοινώθηκε τον Ιούλιο από το Υφυπουργείο Τουρισμού και τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ACTA) και εδώ μπορείτε να δείτε το διαφημιστικό φυλλάδιο.

Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε Κύπριους που θέλουν να πάνε σε κάποιο τουριστικό πράκτορα να κάνουν ένα πρόγραμμα ή πακέτο διακοπών σε ξενοδοχεία, οργανωμένα διαμερίσματα και αγροτουριστικά καταλύματα σε όλη την Κύπρο, είτε στα  ορεινά είτε στα παραλιακά.

Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα των πολιτών, η διαμονή τους μπορεί να συνδυαστεί με εμπειρίες όπως θεματικές διαδρομές, αθλητικές δραστηριότητες, επισκέψεις σε μουσεία και μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, θεματικά πάρκα και πολλά άλλα.

Δείτε όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα ΕΔΩ

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »