Breaking News

Με πλούσιο βιογραφικό ο νέος CEO της AstroBank


Ελλαδίτης με πλούσιο βιογραφικό και πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει το τιμόνι της  AstroBank, σε αντικατάσταση του Κωνσταντίνου Λοϊζίδη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν αναλαμβάνει τα ηνία της Ελληνικής Τράπεζας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του InBusinessNews, νέος CEO της AstroBank αναλαμβάνει σύντομα ο 45χρονος Αριστείδη Βουράκης, ενώ σύντομα αναμένονται αι οι επίσημες ανακοινώσεις από την τράπεζα.
Ο κ. Βουράκης διαθέτει 18 χρόνια εμπειρίας στον τραπεζικό/επενδυτικό τομέα, καθώς διετέλεσε στέλεχος της JP Morgan στο Λονδίνο. Ειδικότερα, διαθέτει εμπειρία στον τομέα των αναδιαρθρώσεων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από τη θέση του JP Morgan πέτυχε να ολοκληρώσει με επιτυχία τις χρηματοδοτήσεις τραπεζών και εταιρειών στην Ελλάδα. Συμμετείχε, εξάλλου, στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους το 2012. Εργάστηκε για προσέλκυση αμερικανικών κεφαλαίων στην Ελλάδα για ομόλογα και μετοχές.
Σημαντικό κομμάτι στην καριέρα του αποτελεί και η ανακεφαλαιοποίηση της Eurobank το 2014.
Επίσης, ο κ. Βουράκης διετέλεσε στο πρόσφατο παρελθόν αναπληρωτής CEO στον μεγάλο αραβικό τραπεζικό όμιλο AUDI.
Πρόκειται για πρόσωπο το οποίο γνωρίζει πάρα πολύ καλά τις αγορές, στις οποίες δραστηριοποιείται η AstroBank
Εξάλλου, έχει στο ενεργητικό του μεγάλο αριθμό σημαντικών επιτυχημένων συναλλαγών μεταξύ άλλων σε Ελλάδα, Μέση Ανατολή, Ευρώπη και Ρωσία και είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραπεζίτες που ήρθε ποτέ για να εργαστεί στην Κύπρο, καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χρηματοοικονομικό τομέα


Κύριες Ειδήσεις





Translate »