Breaking News

Μία κυπριακή αλυσίδα καφέ στο Mediterranean Franchise Fair


Η Coffeehouse προσφέρει ένα κερδοφόρο και ευέλικτο μοντέλο με χαμηλή επένδυση

Η Coffeehouse, η πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από την πρώτη έκθεση Franchise στην Κύπρο, Mediterranean Franchise Fair, και να παρουσιάσει στο κοινό του νησιού και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, ένα πραγματικά «value for money» προϊόν όπως ορίζουν οι ανάγκες της αγοράς με τις τρέχουσες συνθήκες, που διαμορφώνονται από την οικονομική κρίση.

Το μοντέλο franchise της Coffeehouse βασίζεται στην επιλογή των σωστών συνεργατών οι οποίοι θα μπορούν να το υποστηρίζουν οικονομικά και επιχειρηματικά αλλά κυρίως να ενστερνίζονται το όραμα και την φιλοσοφία της Coffeehouse. Το κόστος απόκτησης franchise ξεκινά από 22.500 ευρώ αναλόγως των τετραγωνικών μέτρων και την «πολυπλοκότητα» του σημείου.

Η εταιρεία προσφέρει ένα κερδοφόρο και ευέλικτο μοντέλο με χαμηλή επένδυση και δυνατότητα γρήγορης απόσβεσης. Το επιχειρηματικό πλάνο προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες του συνεργάτη και του σημείου που θα επιλεγεί και αυτό είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα της Coffeehouse.

Μέσω της μεθόδου franchise, η τεχνογνωσία, ο επαγγελματισμός και η εμπειρία του franchisor μεταφέρεται σε νέους συνεργάτες με ταλέντο και όρεξη για δουλειά και δημιουργεί νέους επιχειρηματίες με όραμα. Έχουν πλέον στα χέρια τους τα εργαλεία που χρειάζονται για να είναι ανταγωνιστικοί και να προσφέρουν στην οικονομία του τόπου.

Η Coffeehouse  ιδρύθηκε το 2012 και είναι η πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ. Λειτουργεί  επτά καταστήματα σε Ελλάδα  και  Κύπρο και στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη σε Κύπρο, Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με τη μέθοδο του franchise. Το επόμενο flagship κατάστημα της αλυσίδας θα εγκαινιαστεί στα μέσα του 2017, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Για εγγραφή εκθετών κάντε κλικ εδώ.

Για δωρεάν εγγραφή επισκεπτών κάντε κλικ εδώ.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »