Breaking News

Λούης Δημητρίου: Ζητά παραίτηση Λεβέντη


Με ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο Λούης Δημητρίου σε έντονο ύφος ζητά την παραίτηση του κ Προέδρου του Παγκύπριου Συνδέσμου Εστίασης κ. Λεβέντη.

Ο κ. Δημητρίου αναφέρει:

Ανοίγουν οι χώροι εστίασης μόνο για, εξωτερικούς χώρους. Ακούγοντας τόσο τον κύριο Λεβεντη αλλά και το Νεοφυτου από τη Πάφο για κλάματα είσαστε και οι δύο σας. Που είναι η αλληλεγγύη προς τους άλλους εστιατόρες επιχειρηματίες. Γιατί δεν καλέσατε το κόσμο να μην ανοίξει κανείς για την αδικία που γίνεται. Ποια, οικονομική στήριξη μιλάτε; 10. 000 τις κάνουμε σε μια βραδιά κύριε Λεβέντη. Ο μήνας έχει 30 μέρες. Να δώσεις την παραίτηση σου και δεν είσαι άξιος να, αντιπροσωπεύεις τον κλάδο αυτό. Άμεσα παραίτηση τώρα να πας σπίτι σου και ο κλάδος θέλει ηγέτες. Εσύ δεν το έχεις και σε καλώ τόσο εσένα αλλά και το συνάδελφο σου στη Πάφο να μην μας αντιπροσωπεύετε και να μιλατε δημόσια για μας γιατί απλά δεν έχετε ιδέα τη σημαίνει αλληλεγγύη.

Να σε θυμίσω κύριε Λεβεντη ότι θα, έκλεινες τα αεροδρόμια πριν λίγα εικοσιτετράωρα.

Καλώ όλους τους συναδέλφους να, ζητήσουν άμεσα, την παραίτηση του κυρίου Λεβέντη. Όσοι πραγματικά νοιάζεστε ενώστε τη φωνή σας μαζί μου για παραίτηση αυτού του κύριου.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »