Λάρνακα: Τέσσερα καινούργια ξενοδοχεία και έπονται περισσότερα


Αυξάνονται και άλλο οι κλίνες στην πόλη και επαρχία Λάρνακας

 

Την προσθήκη τεσσάρων καινούργιων ξενοδοχείων στο δυναμικό της τουριστικής βιομηχανίας της Λάρνακας το 2019 εξήγγειλε η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της επαρχίας.

Σύμφωνα με το χειμερινό ενημερωτικό δελτίο της ΕΤΑΠ, τα εγκαίνια αρκετών νέων ξενοδοχειακών μονάδων το 2018 θα έχουν συνέχεια το 2019, κάτι που θα δώσει συνέχεια στην τάση αύξησης των κλινών προσφέροντας στους τουρίστες μια ευρεία γκάμα επιλογών διαμονής στην πόλη και επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με την ΕΤΑΠ, η Λάρνακα είναι μοναδική στον τομέα της φιλοξενίας αφού αντί να λειτουργεί παραδοσιακές μεγάλες τουριστικές μονάδες τύπου resort, οι τουρίστες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την περιοχή διαμένοντας σε μικρά ξενοδοχεία City και Boutique, σε γοητευτικά αγροτουριστικά καταλύματα αλλά και σε διαμερίσματα, πέραν των κομψών παραλιακών ξενοδοχείων.

Σύμφωνα με την ΕΤΑΠ, το 2019 αναμένονται:

1. Το ξενοδοχείο Samirama Boutique Hotel στην πλατεία Ερμού που θα υποδέχεται τους πελάτες του στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Λάρνακας με τα καταστήματα και τις καφετέριες και σε απόσταση ενός κοντινού περιπάτου από τις Φοινικούδες.

2. Το ξενοδοχείο Q Boutique Hotel στην περιοχή Αγίου Λαζάρου, περικυκλωμένο από τον περίφημο ναό, παραδοσιακές ταβέρνες, παλιά εργαστήρια, ενδιαφέροντα σοκάκια και φυσικά τις Φοινικούδες σε απόσταση μερικών μέτρων.

3. Το ξενοδοχείο Solaar στην Ορόκλινη, στη μέση του αναπτυσσόμενου δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας.

4. Το ξενοδοχείο Princess στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας έχει ήδη κλείσει και ξηλωθεί, καθώς υφίσταται πλήρης ανακαίνιση και επέκταση ώστε να μετονομαστεί σε Radisson Beach Resort.

Σύμφωνα με την ΕΤΑΠ Λάρνακας, πέραν τούτων, εκκρεμούν αιτήσεις για λειτουργία και άλλων ξενοδοχειακών μονάδων τα επόμενα τρία χρόνια.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »