Λάρνακα: Ακυρώνονται γάμοι στο παρά πέντε – Κραυγές απόγνωσης από μελλόνυμφους


Πηγή: sigmalive.com

Στο παρά πέντε αναγκάζονται να ακυρώσουν γάμους μελλόνυμφοι στην Επαρχία Λάρνακας εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν από το πρωί της 24ης Σεπτεμβρίου.

Τα μέτρα έχουν ισχύ 15 ημερών και επιβλήθηκαν λόγω των αυξημένων κρουσμάτων που εμφανίζονται στην Επαρχία τις τελευταίες μέρες.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα περιοριστικά μέτρα στην πόλη, το SigmaLive έγινε δέκτης δεκάδων παραπόνων από μελλόνυμφους οι οποίοι αναγκάζονται να ακυρώσουν γάμους την τελευταία στιγμή.

Με βάση το σχετικό διάταγμα που εκδόθηκε την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου (το οποίο θα ισχύει για τις επόμενες δυο βδομάδες), απαγορεύεται το κοκτέιλ πάρτι και τα συγχαρητήρια σε γάμους και βαφτίσεις. Επιτρέπεται μόνο η φυσική παρουσία σε γεύμα ή δείπνο, με μέγιστο αριθμό παρευρισκόμενων τα 350 άτομα. Δεκάδες ζευγάρια αναφέρουν ότι τώρα θα αναγκαστούν να επωμιστούν τις ζημιές αφού δεν είχαν καμιά προειδοποίηση ότι θα επιβληθούν έκτακτα μέτρα στην πόλη.

Επιπλέον όπως ισχυρίζονται οι μελλόνυμφοι προκύπτει ζήτημα και με τα γενικά έξοδα που έκαναν για τους γάμους, αφού ενδεχομένως να μην μπορούν να αποζημιωθούν.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »