Breaking News

Κλεάνθη Καλογερά: Πρόταση για πεζοδρόμηση της οδού κατα τους καλοκαιρινούς μήνες


Ένα ζήτημα που ταλαιπώρησε την Κλεάνθη Καλογερά και τις επιχειρήσεις που λειτουργούν εκεί ήταν αυτό της πεζοδρόμησης της οδού, θέμα για το οποίο έιχαμε αναφερθεί και ως ιστοσελίδα τον Ιούνιο με το άρθρο ”Μην κρατάτε ”όμηρη” την Κλεάνθη Καλογερά” όπου είχαμε αναφέρει τα εξής:

”Η σελίδα μας αναγκάζεται να γράψει σήμερα για την οδό Κλεάνθη Καλογερά και να αναφερθεί στο θέμα με το Κλείσιμο του δρόμου, κατά τις βραδινές ώρες, τουλάχιστον Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Πρόκειται για ένα μέτρο που εφαρμόστηκε πέρυσι όταν στο γραφικό δρομάκι λειτουργούσε μόνο το Old Market και είχε βρει θετική ανταπόκριση από το κοινό.

Φέτος στην περιοχή δραστηριοποιούνται ακόμη 3 μαγαζιά και σίγουρα είναι καθήκον του Δήμου να τους βοηθήσει για να έχουν μια καλή λειτουργία κατά την καλοκαιρινή περίοδο”.

Για τους δικούς του λόγους το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δημαρχεύων κ. Χριστοδούλου δεν έδιναν το πράσινο φως, με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις να έχουν πρόβλημα λειτουργίας. Για να μην παρεξηγηθούμε, δουλειά υπήρχε όμως όταν δίνεις την ευκαιρία για περισσότερο χώρο και τραπεζάκια, τουλάχιστο τα Σαββατοκύριακα είναι σίγουρα μια επιπλέον ένεση για τις επιχειρήσεις.

Σήμερα, σε συνεδρία της επιτροπής Αστικού κέντρου και Παραλιακού μετώπου αποφασίστηκε όπως τελικά προχωρήσει η πεζοδρομοποίηση της οδού κατα τους καλοκαιρινούς μήνες, κάτι που θα γίνεται Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή. Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας μας, θα υπάρξει σύντομα συνάντηση μεταξύ Δήμου και επηρεαζόμενων επιχειρήσεων για να συζητηθεί το θέμα με στόχο να έχει μια θετική κατάληξη για όλους.

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »