Breaking News

Καλοκαίρι με την Cablenet


Η νέα καλοκαιρινή διαφημιστική εκστρατεία της Cablenet είναι διαφορετική

Φέτος το καλοκαίρι, η Cablenet επιλέγει να κρατήσει συντροφιά σε όλους μ’ ένα αλλιώτικο, διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας και μέσα από ευχάριστα καλοκαιρινά tips, διαγωνισμούς … με μια καλοκαιρινή διάθεση γεμάτη ενέργεια, χαρά, χαμόγελο, αγάπη και όμορφα συναισθήματα…!

…“Ταξιδάκι; Καλά να περάσεις!, Summer Break – keep cool with us!, Παραλία; Αντηλιακό κάθε 2 ώρες!, Εκδρομή; Μην ξεχάσεις την παγωνιέρα!…’’  είναι μόνο μερικά από τα αλλιώτικα καλοκαιρινά tips που η Cablenet επιλέγει για όλους φέτος το καλοκαίρι.

Η Cablenet αγαπά το καλοκαίρι και το κάνει με το δικό της τρόπο ακόμη πιο απολαυστικό με πολλές καλοκαιρινές εκπλήξεις, δώρα και μικρές απολαύσεις για όλους! Παράλληλα η Cablenet μέσα από τη μαγεία του μωβ κόσμου #PURPLE WORLD, δίνει την ευκαιρία σε συνδρομητές της και μή, να λάβουν μέρος σε εβδομαδιαίους διαγωνισμούς και να κερδίσουν πλούσια δώρα. Οι καλοκαιρινοί διαγωνισμοί Cablenet  άρχισαν ήδη από τις 12 Ιουνίου και θα ισχύουν μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα και να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα της Cablenet www.cablenet.com.cy μέσα από το #PURPLE WORLD – URL: https://competition.cablenet.com.cy

Eπιπλέον η Cablenet καλεί τον κόσμο να ανακαλύψει τη μαγεία του μωβ δικτύου με 15 Μέρες ΔΩΡΕΑΝ Δοκιμή και να απολαύσει τη μοναδική μωβ εμπειρία από το πιο γρήγορο, ανεξάρτητο δίκτυο στην Κύπρο!

Μια μοναδική μωβ εμπειρία από το πιο γρήγορο, ανεξάρτητο δίκτυο στην Κύπρο, που αξίζει να δοκιμαστεί χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση, χωρίς καμία δέσμευση και χωρίς να χρειάζεται οποιοσδήποτε  τερματισμός συνδρομής από υφιστάμενο παροχέα!



Κύριες Ειδήσεις





Translate »