Breaking News

Ισραήλ: Η Λάρνακα στο προσκήνιο Αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον


Πηγή

Απαντώντας στην πρόσκληση του κυρίου Ori Huna του Shuna Group LTD, κυπριακή αποστολή φιλοξενήθηκε στο Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ.

Με αφορμή την μεγαλύτερη τοπική εκδήλωση στον τομέα των ακινήτων, οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από κοντά το αυξημένο ενδιαφέρον επενδυτών για την Κύπρο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πέραν των 1500 ατόμων με σκοπό να διερευνήσουν ευκαιρίες επένδυσης σε ακίνητα στην Κύπρο και ειδικότερα στη Λάρνακα.

Περνώντας από το σημείο έκθεσης των Shuna Group, οι δυνητικοί αγοραστές μπορούσαν να εξερευνήσουν επιλογές από έργα που το ίδιο το Group ετοιμάζει σε προνομιακές τοποθεσίες στη Λάρνακα, δίπλα από τη θάλασσα. Τα έργα υπό μελέτη είναι σε συνιδιοκτησία με εταιρείες κολοσσούς από το Ισραήλ, οι οποίες έχουν πιστέψει στην πολλά υποσχόμενη και υπό ανάπτυξη περιοχή της Λάρνακας. Οι συγκεκριμένοι επενδυτές έχουν ήδη άλλες αναπτύξεις στη Λεμεσό αλλά και ένα τεράστιο έργο ανά τον κόσμο.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών δεν περιορίστηκε μόνο στις αγορές διαμερισμάτων αλλά και σε ότι αφορά στην Κύπρο σαν ολοκληρωμένο προορισμό.  Αντιπρόσωποι του Δημαρχείου Λάρνακας, οι κύριοι Ανδρέας Καρακατσάνης, Δημοτικός Μηχανικός, Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών και Παντελής Χειμωνίδης, Δημοτικός Σύμβουλος ενημέρωσαν για τις νέες αναπτύξεις που θα αναβαθμίσουν την πόλη όπως είναι η Μαρίνα της Λάρνακας και το Land of Tomorrow, μαζί με άλλες πολύ σημαντικές επενδύσεις σε ξενοδοχειακές μονάδες, έργα μικτής χρήσης και αναπτύξεις πολυτελών διαμερισμάτων.

Στην ομάδα βρίσκονταν, η Ελευθερία Βοσκαρίδου από την εταιρεία Blackbook Agency αντιπροσωπεύοντας τους Shuna Group Ltd ως Στρατηγικός Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας με εξειδίκευση στο Real Estate και ο έγκριτος δικηγόρος Κωνσταντίνος Βασιλείου από το Δικηγορικό γραφείο George A Vasiliou LLC από την Λάρνακα όπου είχαν την ευκαιρία να μεταφέρουν στο κοινό του Ισραήλ ότι αφορά την Κύπρο ως ελκυστικό προορισμό.

Σε περεταίρω συναντήσεις με επενδυτές, από τη μια ο κύριος Καρακατσάνης παρουσίασε το αναπτυξιακό πλάνο της Λάρνακας  και από την άλλη η κα Βοσκαρίδου αξιοποιώντας τις γνώσεις από την εμπειρία της με την ενεργή συμμετοχή στην ανάπτυξη της Λεμεσού ως προορισμό από την μέρα ίδρυση της Μαρίνας Λεμεσού μέχρι σήμερα, εξήγησε πως κατάφερε η Λεμεσός να τοποθετηθεί στον παγκόσμιο χάρτη δίνοντας έμφαση στο ρόλο του στρατηγικού marketing.  Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ήδη προγραμματιστεί επισκέψεις των επενδυτών στην Λάρνακα για διερεύνηση ευκαιριών.

Shuna Group Ltd

Ο Όμιλος Shuna Group ιδρύθηκε στην Κύπρο το 2018 και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, εξεύρεση, πώληση και διαχείριση ακινήτων. Τα τελευταία χρόνια επενδύει στην Κύπρο με στόχευση την Λάρνακα με ιδιόκτητα έργα τα οποία βρίσκονται υπό μελέτη. Η κάθοδος τους στην Κύπρο είναι μια κίνηση στρατηγικής με μακροπρόθεσμους στόχους, έχοντας ήδη κτίσει γερά θεμέλια με τις πρώτες αγορές προνομιακών οικοπέδων για μεγάλες αναπτύξεις.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »