Θεμέλιος λίθος για το Ria Court 50


Ιούνιο του 2018 η ολοκήρωση του έργου στην περιοχή Φανερωμένης

Την έναρξη εργασιών του «Ria Court 50» σε ένα πανοραμικό σημείο της πόλης, στην περιοχή Φανερωμένης, με απρόσκοπτη θέα το Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, ανακοινώνει ο όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης, με την κατάθεση του θεμέλιου λίθου την περασμένη εβδομάδα.

Tην ενημέρωση χορηγεί η υπηρεσία Λάρνακα e-Business

Με τις καλύτερες προδιαγραφές ποιότητας και φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές σχεδιασμού και κατασκευής το νέο έργο θα αποτελείται από 13 πολυτελή διαμερίσματα εκ των οποίων τα 9 έχουν ήδη πουληθεί.

Η συνολική επένδυση μαζί με τη γη, στην οποία ανεγείρεται το έργο, ανέρχεται στα €3 εκατ.

Από τον 1ο μέχρι τον 3ο όροφο θα υπάρχουν 9 διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων και στον 4ο και 5ο όροφο 4 διαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων.

Τα διαμερίσματα του 5ου ορόφου θα απολαμβάνουν την πολυτέλεια που προσδίδουν τα άνετα roof garden στον 6ο όροφο με θέα τον καταπράσινο χώρο του Παττίχειου πάρκου, της Αλυκής και την ησυχία της περιοχής.

Το έργο προορίζεται να αποπερατωθεί τον Ιούνιο του 2018 και να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου μαζί με άλλα 3 οικιστικά έργα (RIA COURT 56,57,58)  που υπολογίζεται να ξεκινήσουν εντός του χρόνου.

 

Σημειώνεται ότι ήδη ο Όμιλος ολοκλήρωσε και έχει ξεκινήσει την παράδοση του έργου «Ria Court 51» (περιοχή Αγ. Γεωργίου Μακρή), ενώ ταυτόχρονα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στα έργα Ria Court 54,55 που προορίζονται να ολοκληρωθούν εντός του χρόνου.

Δείτε το νέο έργο σε φωτογραφίες:

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »