Breaking News

Η TUS Airways επεκτείνει το δίκτυο της με νέα πτήση από τη Λάρνακα για Αμμάν


Οι τιμές για απλή μετάβαση ξεκινούν από τα 49 Ευρώ

Με το ξεκίνημα της να κρίνεται άκρως επιτυχημένο, έχοντας εξυπηρετήσει άνω των 34,000 επιβατών από τον Απρίλη όταν άρχισε να εκτελεί πτήσεις, η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Tus Airways: “Τhe Ultimate Schedule”, προσθέτει ακόμη ένα προορισμό στο δίκτυό της. Πέραν των πτήσεων από τη Λάρνακα προς Τελ Αβίβ και Χάιφα, η TUS Airways πολύ σύντομα θα πετά από τη Λάρνακα και για το Αμμάν.

Το νέο δρομολόγιο από τη Λάρνακα για το Αμμάν ξεκινά την 1η Φεβρουαρίου. Θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα (Δευτέρα και Τετάρτη) οι οποίες θα αναχωρούν από τη Λάρνακα στις 10:30 π.μ. Με τις τιμές να ξεκινούν από τα 49 Ευρώ για απλή μετάβαση, η TUS Airways φέρνει την πρωτεύουσα του Βασιλείου της Ιορδανίας ακόμα πιο κοντά. Έτσι, οι επιβάτες της θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Αμμάν, μια μαγευτική πόλη αντιθέσεων η οποία συνδυάζει μοναδικά το νέο με το παλιό, για μια απόδραση ή για επαγγελματικές συναντήσεις, απολαμβάνοντας το εξαιρετικό πρόγραμμα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της TUS Airways σε ελκυστική τιμή.
Τα εισιτήρια για τις εν λόγω πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα και μπορείτε να κάνετε κράτηση είτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας (www.tusairways.com) είτε μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα. Με το εισιτήριο σας δικαιούστε μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά ενώ κατά τη διάρκεια της πτήσης η εταιρεία σάς προσφέρει δωρεάν ρόφημα.
Η Tus Airways προσφέρει ένα καινοτόμο μοντέλο αεροπορικών ταξιδιών για τα δεδομένα της περιοχής, με ευέλικτο πρόγραμμα και βολικές ώρες αναχώρησης για τους επιβάτες, νωρίς το πρωί, το μεσημέρι και αργά το βράδυ. Το μήνυμα “Τhe Ultimate Schedule” αποτελεί τη φιλοσοφία της εταιρείας, που στοχεύει να συνδέσει την Κύπρο με τις γείτονες χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω καθημερινών πτήσεων, προσφέροντας όλες τις ανέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.
Η κεντρική βάση της Tus Airways είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και σε πρώτο στάδιο η εταιρεία προγραμματίζει τη σύνδεση της Κύπρου με 16 προορισμούς στην ευρύτερη περιοχή, στην Ελλάδα, το Ισραήλ, την Ιορδανία, την Αίγυπτο και το Λίβανο. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει 2-3, κατά μέσο όρο, πτήσεις σε κάθε προορισμό καθημερινά.
Ο στόλος της Tus Airways αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει γρήγορα και άνετα αεροπλάνα τα οποία επιτρέπουν τη γρήγορη επιβίβαση: τα μεσαίου-μεγέθους, 50 θέσεων, Saab2000. Στα πλάνα της εταιρείας είναι επίσης η αγορά, στο άμεσο μέλλον, δύο Fokker 100 jet τα οποία μπορούν να μεταφέρουν 100 επιβάτες με απόλυτη άνεση και αξιοπιστία, χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και χαμηλό κόστος πτήσεων. Τα αεροπλάνα της εταιρείας έχουν τη δυνατότητα να προσγειώνονται και σε δευτερεύοντα αεροδρόμια, εκπληρώνοντας το όραμα της εταιρείας για ένα πρόγραμμα πολλών, υψηλής συχνότητας, άνετων και οικονομικών πτήσεων σε όλη την περιοχή.
Πηγή: philenews.com


Κύριες Ειδήσεις





Translate »