Η Lidl Κύπρου στο πλευρό του Λιβάνου


Περισσότερα από 25,000 προϊόντα θα σταλούν στη γειτονική χώρα μέσω της έκτακτης αποστολής του Επιτρόπου Εθελοντισμού, Γιάννη Γιαννάκη. 

Στη στήριξη των συνανθρώπων μας στο Λίβανο με τρόφιμα μακρά διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης προχωρά η Lidl Κύπρου σε συνεργασία με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, τον Επίτροπο Εθελοντισμού, Γιάννη Γιαννάκη, και την κυπριακή κυβέρνηση.

Ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες της χώρας για αποθέματα ειδών διατροφής και υγιεινής, η εταιρία προχώρησε σε έκτακτη δωρεά πακέτων βοήθειας, τα οποία περιλαμβάνουν προϊόντα μακράς διάρκειας για ενήλικες, παιδιά, καθώς και για ασθενείς με διαβήτη.

Με αυτή την κίνηση, η εταιρία επιθυμεί να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήριά στις οικογένειες των θυμάτων, σε μία προσπάθεια να προσφέρει μία ανάσα ανακούφισης στους πληγέντες.

Όπως επισημαίνει ο Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου, Σπύρος Κονδύλης, «Με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας στη γείτονα χώρα, οι οποίοι δοκιμάζονται από τις καταστροφικές εκρήξεις, με την ευχή να μπορέσουν να ανακάμψουν το συντομότερο δυνατό».

Παράλληλα, οι καταναλωτές που το επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν προσφέροντας τρόφιμα στα προβλεπόμενα σημεία συγκέντρωσης που έχει ορίσει ο Επίτροπος Εθελοντισμού κύριος Γιαννάκης Γιαννάκη σε πέντε σημεία της χώρας στα οποία συλλογικά θα αποστέλλονται σε συχνά χρονικά διαστήματα.

Μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες, η Lidl Κύπρου εκφράζει την ετοιμότητά της να υποστηρίξει την κοινωνία και τους ανθρώπους της, στο δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για όλους.

1. Λευκωσία – Παγκύπριο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας

– Κρατική έκθεση Λευκωσία (Μετά το ΚΕΠ, επόμενη είσοδος αριστερά, στο βάθος στο  περίπτερο  59)

  • : 09.00 –  17.00

Δευτέρα έως Παρασκευή

Τηλ. 22524414

2. Λεμεσός – Δήμος Λεμεσού

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λεμεσού

Οδός: Φιλελλήνων (ενορία Αγίου Ιωάννη) 08.00 –  15.00

Δευτέρα έως Παρασκευή Τηλ.99728871

3. Λάρνακα – Δήμος Λάρνακας

Δημοτικός Χώρος Στάθμευσης- Λεωφ. Τάσου Μητσόπουλου

(περιοχή Μακένζυ, απέναντι από παγωταρίες)

08.30 έως 14.00

Δευτέρα έως Παρασκευή 99817979

ΚΕΠΑ ‘’Άγιος Χριστόφορος’’

Οδός: 50 Αγίου Νεκταρίου07.30 – 14.00

Δευτέρα έως Παρασκευή

Βλαδίμηρου Ηρακλέους

8.00 – 14.00

Δευτέρα έως Παρασκευή Τηλ. 80006362

Μάθετε περισσότερα εδώ:                                                                                         

www.lidl.com.cy                                                           



Κύριες Ειδήσεις





Translate »