Breaking News

Η COBALT ανταμείβει τους εκλεκτούς πελάτες της


Ο Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, Ανώτερος Διευθυντής Εταιρικών και Διεθνών Σχέσεων της Cobalt Air αναφέρει: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που μπορούμε να προσφέρουμε επιπλέον ωφελήματα στο επιβατικό μας κοινό μέσω του προγράμματος ανταμοιβής Cobalt Elements. Βασική επιδίωξη της εταιρείας μας, είναι να προσφέρει πάντοτε στους πελάτες της την καλύτερη εξυπηρέτηση και προνόμια εξοικονομώντας τους ταυτόχρονα χρόνο και χρήμα. Οι εκλεκτοί μας επιβάτες, θα μπορούν να απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους μέσω της κάρτας Element που τους προσφέρουμε με στόχο να τους ανταμείψουμε που μας προτιμούν. Η Cobalt δεν επαναπαύεται και πάντοτε αναζητά νέους τρόπους για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του κοινού που την εμπιστεύτηκε από την πρώτη κιόλας μέρα».

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα ανταμοιβής Cobalt Elements στην ιστοσελίδα https://cobaltelements.com/ και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα ή τηλεφωνήστε στην Ομάδα Elements στο 25023515 για να αποκτήσετε την κάρτα Elements.

Η Cobalt Air πιστοποιήθηκε ως η μοναδική Κυπριακή αεροπορική εταιρία μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) και κατέχει επίσης την παγκόσμια αναγνώριση επιχειρησιακής ασφάλειας IOSA. Η εταιρεία αναγνωρίστηκε παγκοσμίως ως η καλύτερη νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς 2017 καθώς έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA για τη γρήγορη επέκταση και τις καινοτόμες υπηρεσίες της.
Η Cobalt Air εξυπηρετεί σήμερα 21 προορισμούς και 12 διαφορετικές χώρες.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Κύπρος: Λάρνακα και Πάφος
Ελλάδα: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά και Μύκονος
Ηνωμένο Βασίλειο: Λονδίνο Χίθροου, Γκάτγουικ, Στάνστετ, Μάντσεστερ
Ιρλανδία: Δουβλίνο
Ελβετία: Ζυρίχη και Γενεύη
Δανία: Κοπεγχάγη
Γαλλία: Παρίσι CDG
Ισπανία: Μαδρίτη
Γερμανία: Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ
Ρωσία: Μόσχα
Ισραήλ: Τελ- Αβίβ
Λίβανος: Βηρυτός
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Αμπου Ντάμπι



Κύριες Ειδήσεις





Translate »