Η Blue Air ανακοινώνει το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2020


Βουκουρέστι, 9 Αυγούστου 2019 – Η Blue Air, η μεγαλύτερη ρουμανική αεροπορική εταιρεία σε αριθμό επιβατών, ανακοινώνει το καλοκαιρινό πρόγραμμά της για το 2020. Οι επιβάτες της Blue Air μπορούν να επιλέξουν από 70 διαδρομές σε 16 ευρωπαϊκές χώρες για τις επόμενες καλοκαιρινές διακοπές τους.

 

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι επιβάτες της Blue Air μπορούν να ξεκινήσουν να αγοράζουν τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές διακοπές τους για το 2020. Συνεπώς, συνεχίζουμε να παρέχουμε τις καλύτερες επιλογές ταξιδιού και να εκπληρώνουμε τις επιθυμίες των Κυπρίων ταξιδιωτών, τους οποίους περιμένουμε να φιλοξενήσουμε στα αεροσκάφη μας. Είτε τους επανασυνδέουμε με τους αγαπημένους τους είτε τους μεταφέρουμε σε νέους προορισμούς, είμαστε σίγουροι ότι διαδρομές που προσφέρουμε, η συχνότητα πτήσεων και οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες τους.

Ως άνθρωποι που αγαπούν να ταξιδεύουν και να πετούν, γνωρίζουμε ότι το πρώτο βήμα σε οποιαδήποτε περιπέτεια είναι η αγορά του εισιτηρίου. Για να βελτιώσουμε την ψηφιακή εμπειρία των επιβατών μας αλλά και των συνεργατών μας , σύντομα θα θέσουμε σε εφαρμογή ένα νέο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων, μαζί με υπηρεσίες που προσαρμόζουν το ταξίδι του κάθε επιβάτη », δήλωσε ο Carsten Schaeffer, Διευθύνων Εμπορικός Διευθυντής της Blue Air.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Blue Air αρχίζει να ισχύει στις 29 Μαρτίου 2020 και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020 και τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.blueairweb.com.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι το χειμερινό πρόγραμμα που ισχύει από τις 28 Οκτωβρίου 2019 έως τις 28 Μαρτίου 2020 είναι επίσης διαθέσιμο προς πώληση σε ελκυστικές τιμές. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Βουκουρέστι από / προς τη Λάρνακα.

«Σε αυτήν την άκρως ανταγωνιστική αγορά, ο στόχος μας παραμένει να πείσουμε την αγορά ότι δεν είμαστε μόνο η καλύτερη επιλογή όσον αφορά την ασφάλεια, την άνεση και την οικονομική προσιτότητα, αλλά και για την ικανοποίηση των υψηλών προσδοκιών του επιβάτη μας. Με την ανακοίνωση του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2020, έχουμε λάβει υπόψη τις απόψεις των Κυπρίων πελατών μας και την εμπορική αποτελεσματικότητα που αποδείχθηκε από κάθε διαδρομή. Έτσι, διατηρήσαμε όλα τα δημοφιλή δρομολόγια και βελτιστοποιήσαμε τη συχνότητα πτήσης. Είμαστε σίγουροι για την εμπορική στρατηγική μας, η οποία θα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε τη θέση μας στην Κύπρο και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη “, πρόσθεσε ο Carsten Schaeffer.

Οι επιβάτες που σχεδιάζουν τις διακοπές τους για το καλοκαίρι του 2020 θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν, μεταξύ άλλων, τις εξής διαδρομές:

Από τη Λάρνακα προς: Αθήνα, Βουκουρέστι, Θεσσαλονίκη.

Από το Βουκουρέστι προς: Βαρκελώνη, Μπέρμιγχαμ, Μπορντό, Βρυξέλλες, Καστεγιόν, Κατάνια, Κλούζ Ναπόκα, Κοπεγχάγη, Φλωρεντία, Γλασκώβη, Αμβούργο, Ελσίνκι, Ιάσιο, Κολωνία-Βόννη, Λάρνακα, Λυών, Λονδίνο Λούτον, Μαλπένσα, Νάπολη, Νίκαια, Ρώμη Φιουμιτσίνο, Στοκχόλμη-Αρλάντα, Στρασβούργο, Τελ Αβίβ, Βαλένθια.

Από το Μπακάου προς: Βρυξέλλες, Δουβλίνο, Λίβερπουλ, Λονδίνο – Λούτον, Μαδρίτη, Μιλάνο-Μπέργκαμο, Ρώμη, Τορίνο.

Από Κλούζ προς: Βουκουρέστι, Δουβλίνο

Από το Ιάσιο προς: Βαρκελώνη, Βρυξέλλες, Βουκουρέστι, Κολωνία-Βόννη, Λονδίνο Λούτον, Μόναχο, Παρίσι-Μπωβέ, Ρώμη Φιουμιτσίνο, Τορίνο.

Από το Τορίνο προς: Αλγκέρο, Κατάνια, Ίμπιζα, Λάμετζι Τέρμε, Νάπολη, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Τράπανι.

Με ένα επιχειρηματικό μοντέλο που βασίζεται στη μείωση της πολυπλοκότητας, δηλαδή χαμηλό κόστος – χαμηλή πολυπλοκότητα, η Blue Air στοχεύει να καταστεί ηγετική αεροπορική εταιρεία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Η εταιρεία διαθέτει στον στόλο της αεροσκάφη Boeing 737 και εκτελεί ένα σύνθετο πρόγραμμα ανανέωσης του στόλου ώστε να προσφέρει στους επιβάτες της τις καλύτερες συνθήκες ταξιδιού. Με μια ομάδα αποτελούμενη από περισσότερους από 1.300 επαγγελματίες που αγαπούν την αεροπορική βιομηχανία, η εταιρεία διαθέτει ένα άψογο ιστορικό ασφάλειας πτήσεων.

Με περισσότερα από 14 χρόνια δραστηριότητάς της, η Blue Air έχει μεταφέρει πάνω από 27 εκατομμύρια επιβάτες, εκ των οποίων πάνω από 5 εκατομμύρια πέρυσι. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από τη Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ) για τα άψογα λειτουργικά πρότυπα της και είναι πλήρες μέλος της IATA.

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »