Breaking News

Η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει τον εθελοντισμό των ποδοσφαιριστών


Η Τράπεζα Κύπρου βάζει γκολ στη ζωή και στηρίζει το νεοσύστατο φιλανθρωπικό και εθελοντικό οργανισμό ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή».

Η στήριξη εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Συγκροτήματος, που επικεντρώνεται σε θέματα Υγείας και Παιδείας, και στην ευρύτερη συνεισφορά του προς το κοινωνικό σύνολο.

Η Τράπεζα στηρίζει διαχρονικά ενέργειες που ενδυναμώνουν τον εθελοντισμό και την κοινωνία. Η πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών καταδεικνύει πως το ποδόσφαιρο, το κατ’ εξοχήν δημοφιλές άθλημα στην Κύπρο, μπορεί να αποτελέσει το δίαυλο για να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία  και να στηρίξει ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Η παρουσίαση του οργανισμού «Γκολ στη Ζωή» στο ευρύ κοινό έγινε πρόσφατα στη διάρκεια ενός σύντομου τελετουργικού , με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να σκοράρει το πρώτο Γκολ στη Ζωή . Σκοπός του Οργανισμού είναι να προβάλει την ανθρώπινη πλευρά του ποδοσφαίρου και των ποδοσφαιριστών. Ιδρυτικά μέλη του Οργανισμού είναι Κύπριοι ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν ομάδες όλων των επαρχιών της ελεύθερης Κύπρου και σχεδόν όλες τις ομάδες Α΄ Κατηγορίας.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »