Breaking News

Η Πετρολίνα δίπλα στο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» μέσω της δράσης «Απλώνω Ευτυχία»


Στο πλαίσιο της πολυδιάστατης Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, η Πετρολίνα συνεχίζει να στηρίζει τον συνάνθρωπο και να μοιράζει χαμόγελα στα παιδιά, ενισχύοντας για άλλη μια φορά έμπρακτα τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», μέσω της δράσης «Απλώνω Ευτυχία».

Η συγκεκριμένη δράση, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σε Λεμεσό, Πάφο και Λευκωσία, έλαβε χώρα την Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022, και στις Φοινικούδες στη Λάρνακα.

Η Πετρολίνα ήταν η μοναδική εταιρεία που συμμετείχε έμπρακτα στην εν λόγω δράση, τόσο ως χορηγός όσο και με την ενεργό εμπλοκή στην εκδήλωση της ομάδας μικρών εθελοντών της Εταιρείας, την Petrolina Kids Community. Η ομάδα απαρτίζεται κυρίως από παιδιά των μελών του προσωπικού και φίλων της Πετρολίνα. Οι μικροί εθελοντές της Petrolina Kids Community συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό, αγκαλιάζοντας με όλη την καρδιά τους την προσπάθεια στήριξης παιδιών με καρκίνο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τα παιδιά ζωγράφισαν σε μια λευκή φανελίτσα τι σημαίνει για το καθένα από αυτά η λέξη ευτυχία. Η διαφορετική αυτή μπουγάδα απλώθηκε σε σχοινιά, στέλνοντας σε όλους μηνύματα για το πραγματικό νόημα της ευτυχίας. Επίσης, τα παιδιά έκαναν εισφορές για στήριξη του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», με χρήματα που τα ίδια είχαν μαζέψει μέσω εθελοντικής δράσης τους, ενέργεια η οποία διδάσκει με τον καλύτερο τρόπο τις έννοιες της προσφοράς και του εθελοντισμού.

Σε δήλωσή της, η Εκτελεστική Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, Γεωργία Λευκαρίτη, ανέφερε ότι «Η χορηγία και η έμπρακτη συμμετοχή της Πετρολίνα στη δράση ‘Απλώνω Ευτυχία’ εμπίπτει στο πλαίσιο της ευρύτερης διαχρονικής στήριξής της Εταιρείας προς τον Σύνδεσμο Ένα Όνειρο Μια Ευχή, μέσω διαφόρων ενεργειών κάθε χρόνο. Συνεχής στόχος μας, να στηρίζουμε και να ανταποκρινόμαστε έμπρακτα στις εκάστοτε ανάγκες της κυπριακής κοινωνίας».

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο η Πετρολίνα ήταν χορηγός για 14η χρονιά της ετήσιας «Διαδρομής Αγάπης» του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», ενώ τον Δεκέμβριο του 2021, η Εταιρεία είχε συνεισφέρει στον Σύνδεσμο το ποσό των €10.000, προκειμένου να καλυφθούν τόσο οι ανάγκες παιδιών που νοσούν από καρκίνο όσο και χορηγίες σε φοιτητές που εξακολουθούν να εξετάζονται ή/και να ακολουθούν θεραπευτική αγωγή.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »