Breaking News

Ζωηρό ενδιαφέρον επενδυτών για Cobalt – Θα πάρει άδεια;


Σε ζυμώσεις και συνεχείς επαφές με εταιρείες ξένων συμφερόντων βρίσκεται η διοίκηση της Cobalt Αero (η οποία εδώ  και μια εβδομάδα ανέστειλε τη λειτουργία της) ώστε να μείνει «ζωντανή».

Πληροφορίες της Offsite αναφέρουν ότι μονοψήφιος αριθμός Εταιρειών όχι πάνω από πέντε δείχνουν ζωηρό ενδιαφέρον για να επενδύσουν στην Cobalt.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το επόμενο διάστημα οι επαφές θα κορυφωθούν και τα ανώτερα στελέχη της Εταιρείας ευελπιστούν ότι θα υπάρξει συμφωνία το συντομότερο.

Σημειώνεται ότι οι 280 υπάλληλοι και πτητικό προσωπικό της Cobalt έχουν αποζημιωθεί μετά την αναστολή λειτουργίας της αεροπορικής εταιρείας και εφόσον προκύψουν ευχάριστες εξελίξεις με τους επενδυτές τότε η Εταιρεία δεσμεύεται να τους επαναπροσλάβει όλους.

‘Οπως μας ενημέρωσε η Υπουργός Μεταφορών Βασιλική Αναστασιάδη η Κυβέρνηση είναι ενήμερη για τις επαφές της Cobalt με τους επενδυτές.

Η αδειοδότηση

Η Επιτροπή Αδειοδότησης Αεροπορικών Μεταφορών θα κρίνει στη βάση της νομοθεσίας και εφόσον πληρούνται τα κριτήρια (οικονομικά και διοικητικά) τότε θα προχωρήσει στην παραχώρηση άδειας σε ενδεχόμενη συμφωνία της Cobalt Αero με τους ξένους επενδυτές.

 

Η Υπουργός Μεταφορών Βασιλική Αναστασιάδη εξήγησε στην Offsite ότι η Εταιρεία αυτή που θα προκύψει από τη συμφωνία με τους επενδυτές πρέπει να αποταθεί στην Επιτροπή Αδειοδότησης Αεροπορικών Μεταφορών και εφόσον πληρούνται τα κριτήρια οικονομικά και άλλα από τη νομοθεσία θα δοθεί η άδεια. Ξεκαθάρισε από τη στιγμή που όλα τα δεδομένα θα είναι σύμφωνα με το νόμο δεν θα τεθεί κανένα θέμα κακού προηγούμενου ούτε και οποιαδήποτε καθυστέρηση στην αδειοδότηση.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »