Breaking News

Επιτόπια επιμόρφωση των εργαζομένων της τουριστικής βιομηχανίας σε σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας


Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας διοργανώνει την ετήσια εκπαιδευτική ξενάγηση για το προσωπικό των ξενοδοχείων της Λάρνακας, τους εγχώριους ταξιδιωτικούς πράκτορες και άλλους εργαζόμενους στην τουριστική βιομηχανία. Η εκδρομή με την ονομασία “Get to know our charming region” θα πραγματοποιηθεί με τη συνοδεία αδειούχου ξεναγού, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 μεταξύ των ωρών 8:15-14:30.

 

Στόχος της εκδρομής είναι η επιμόρφωση του προσωπικού που εργάζεται στην τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία της Λάρνακας και κυρίως των ατόμων που έρχονται σε άμεση επαφή με τους τουρίστες, για τα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας έτσι ώστε να μπορούν να προωθούν σωστά και κατάλληλα τη Λάρνακα στους ξένους επισκέπτες.

Το υπό αναφορά πρόγραμμα πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικά σημεία ενδιαφέροντος της πόλης και επαρχίας. Φέτος, η ξενάγηση είναι επικεντρωμένη σε ορισμένες εκ των 18 κοινοτήτων της ορεινής Λάρνακας που περιλαμβάνονται στην βραβευθείσα αυτή περιοχή η οποία ανακηρύχθηκε ως Προορισμός Αριστείας στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EDEN.

Η εκδρομή αρχίζει με επίσκεψη σε εργαστήρια αγγειοπλαστικής και αγιογραφίας στον Κόρνο. Ακολουθεί επίσκεψη στο νέο μονοπάτι της φύσης στο καταπράσινο χωριό του Δελίκηπου, το οποίο περνά διά μέσου μιας πευκόφυτης έκτασης και καταλήγει στη λίμνη και στο αρχαίο πέτρινο γεφύρι με την ονομασία «Διπλογέφυρο». Στα Λεύκαρα, ο Δήμαρχος κ. Σοφοκλής Σοφοκλέους θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες την προσφάτως αναπλασθείσα πλατεία καθώς και το νέο συνεδριακό κέντρο Λευκάρων το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα. Στη συνέχεια, η ομάδα θα μεταβεί στη γραφική Ορά όπου θα ξεναγηθεί στο παλιό κωμοδρομιό και στον παλιό αλευρόμυλο.  Επόμενος σταθμός η Σκαρίνου η οποία έχει αρκετά σημεία να επιδείξει μεταξύ των οποίων την παλιά βρύση, την πλατεία, το γαλακτοκομείο και εργαστήρι κορνιζώματος κεντημάτων. Η εκδρομή ολοκληρώνεται με γευσιγνωσία του τοπικού εδέσματος «καλοΐρκά», προσφορά του καινούριου παραδοσιακού καταστήματος «Τσίμπι» στη Σκαρίνου.

 

Οι ενδιαφερόμενοι που εργάζονται στην τουριστική βιομηχανία και θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην υπό αναφορά εκπαιδευτική εκδρομή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας στο τηλ. 24657070.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »