Breaking News

Επιτυχές το 3ο συνέδριο για τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτηρίων


Το 3ο συνέδριο για τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτηρίων, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, στο Hilton Nicosia. Στο συνέδριο συμμετείχαν παράγοντες προερχόμενοι από ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, όπως εργολάβοι, πολιτικοί μηχανικοί και εκπρόσωποι εταιρειών Ανάπτυξης Γης, οι οποίοι συζήτησαν τις τελευταίες τάσεις, καθώς και τις διεθνείς και τοπικές εξελίξεις γύρω από τον σχεδιασμό και την κατασκευή κτηρίων.

Στον χαιρετισμό του, ο συντονιστής του συνεδρίου Πέτρος Στυλιανού, Chartered Quantity Surveyor της Petros Stylianou & Associates LLC, επεσήμανε την αναγκαιότητα σχεδιασμού και κατασκευής κτηρίων με πυρήνα το ESG, με κριτήρια δηλαδή που να λαμβάνουν υπ’ όψιν το περιβάλλον, την κοινωνία και τη διακυβέρνηση.

Ακολούθησαν παρουσιάσεις με επίκεντρο τη βιωσιμότητα, την κλιματική αλλαγή, την επιλογή υλικών για την κατασκευή κτηρίων και τον ψηφιακό ανασχηματισμό, όπου αναλύθηκαν οι τρόποι με τους οποίους οι συνιστώσες αυτές επηρεάζουν τον κλάδο. Σημαντική στιγμή του συνεδρίου αποτέλεσε η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τη συμμετοχή του σχεδιαστικού και κατασκευαστικού κλάδου, κατά την οποία συζητήθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονοι εργολάβοι.

Τη διοργάνωση ανέλαβε η IMH. Χορηγοί ήταν οι Muskita Aluminium Industries, KONE Elevators Cyprus και Knauf Κύπρου.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »