Επίσημη πρώτη για το Radisson Blu Hotel Larnaca και QBlu Plaza


Παρουσιάστηκε και επίσημα από την Quality Group και την Sunnyseeker Hotels στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, το νέο εντυπωσιακό απόκτημα της Λάρνακας: Το υπερπολυτελές κτιριακό συγκρότημα που περιλαμβάνει το Radisson Blu Hotel Larnaca και το QBlu Plaza, στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού.
Με βασικό μότο «Feel the Difference» και εικαστική προσέγγιση σε μπλε χρωματισμούς και στοιχεία, το Radisson Blu Hotel είναι το πρώτο business hotel της Κύπρου, ενώ παράλληλα, το QBlu Plaza έρχεται να εμπλουτίσει ουσιαστικά το σκηνικό της Λάρνακας σε σχέση με το ποιοτικό φαγητό και το εκλεπτυσμένο shopping, αναδεικνύοντας τον χώρο ως το νέο κομβικό σημείο συνάντησης για τα κοινωνικά δρώμενα της πόλης και όχι μόνο.

Με στρατηγική τοποθεσία, δίπλα στο Λιμάνι και σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, το Radisson Blu Hotel, δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες και των πλέον απαιτητικών επαγγελματιών, προσφέροντας ένα εξαιρετικό περιβάλλον πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής. Διαθέτει 106 ευρύχωρα δωμάτια, μοναδικής αισθητικής, με θέα τη θάλασσα, σουίτες 56 τ.μ., γυμναστήριο, σάουνα, εξωτερική πισίνα με μπαρ, εστιατόριο, lounge bar και sky bar στο υψηλότερο σημείο της πόλης, μαζί με ειδικούς χώρους επαγγελματικών συναντήσεων και συνεδριακές αίθουσες, εξοπλισμένες με τελευταίας λέξης τεχνολογία και δυνατότητα φιλοξενίας έως 300 άτομα.

Δίπλα του, το QBlu Plaza απευθύνεται στους φιλοξενούμενους του Radisson Blu Hotel και σε όλους τους κατοίκους της Κύπρου που αναζητούν πολυτελή προϊόντα, άψογη εξυπηρέτηση και χώρους εστίασης με άποψη και πολιτισμό. Οι κοινόχρηστοι χώροι του QBlu Plaza είναι ειδικά σχεδιασμένοι να φιλοξενούν υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις, όπως εταιρικές και προϊοντικές παρουσιάσεις, κλαδικές εκθέσεις, διασκέψεις Τύπου, επιδείξεις μόδας, κοκτέιλ πάρτι, κονσέρτα και συναυλίες, με άνετους χώρους στάθμευσης, 24ωρη ασφάλεια και επιτήρηση.

Κατά την διάσκεψη Τύπου, ο CEO της Quality Group, κ. Σάββας Κάκος, με έμφαση ανέφερε: «Το Radisson Blu Hotel αναμφίβολα είναι ένα έργο ορόσημο για τη Λάρνακα, που ήρθε για να αλλάξει τον τουριστικό χάρτη της περιοχής. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην ιστορία της Λάρνακας, είναι το ψηλότερο κτίριο στην πόλη, το πρώτο business hotel στην Κύπρο, και το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο που κατασκευάζεται στην πόλη από το 1978. Είναι τιμή για εμάς να είμαστε οι πρώτοι επενδυτές στην περιοχή του Λιμανιού που πιστεύουν και θα στηρίξουν έμπρακτα το όραμα που υπάρχει για την ανάπλαση της περιοχής.»

O κ. Μάριος Πολυβίου, CEO της SunnySeeker Hotels, τόνισε: «Η επιλογή της πόλης της Λάρνακας να αποτελέσει τον πρώτο σταθμό της Radisson Hotel Group στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία. Μέσα από αυτή την απόφαση ήρθε ένας κολοσσός της παγκόσμιας ξενοδοχειακής βιομηχανίας να επιβεβαιώσει τις δικές μας προβλέψεις για την ανάγκη δημιουργίας αναβαθμισμένων ξενοδοχειακών μονάδων. Η Radisson Hotel Group συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων παγκοσμίως, ενώ τα ξενοδοχεία Radisson Blu βρίσκονται στις κυριότερες πόλεις σε όλο τον κόσμο, σε τοποθεσίες πλησίον αεροδρομίων, αλλά και σε μέρη που αποτελούν πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Τώρα και στη Λάρνακα κι αυτό από μόνο του είναι ένα σπουδαίο γεγονός.

Η παρουσία στην Κύπρο μιας αλυσίδας ξενοδοχείων όπως η Radisson Hotel Group, αλλά και η προοπτική ανάπτυξης κι επιπρόσθετων ξενοδοχειακών μονάδων της αλυσίδας σε άλλες τοποθεσίες, θα φέρει μόνο θετικά αποτελέσματα στην τουριστική βιομηχανία γενικότερα.»

Επιπρόσθετα ο Hotel Manager κ. Χρίστος Κυριακίδης πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι όλος ο επιχειρηματικός κόσμος της Κύπρου αλλά και του εξωτερικού, να προτιμήσει το Radisson Blu για την φιλοξενία των συνεργατών τους και των ιδίων. Οι επισκέπτες μας θέλουμε να νιώθουν την αυθεντική φιλοξενία και την σιγουριά των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει μία τέτοιου επιπέδου διεθνής αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων που διαθέτει περισσότερα από 1,400 ξενοδοχεία στον κόσμο.»

Ο κ. Γιώργος Μαλαού, Διευθυντής του QBlu Plaza, δήλωσε ότι: «Το QBlu Plaza είναι ένα πρωτοποριακό project που ήρθε να αλλάξει το σκηνικό στο χώρο των πολυτελών αγορών. Η μοναδική εμπειρία που προσφέρει το ‘’exclusive’’ shopping, το καλό φαγητό, η προσιτή πολυτέλεια. διανθισμένη με κομψά εμπορικά καταστήματα, καφέ και εστιατόρια για μοναδικές γευστικές εμπειρίες, spa, είναι απλά εξαιρετική και μοναδική για τα Κυπριακά δεδομένα.»

Η παρουσία στην Κύπρο μέσω του Radisson Blu Hotel Larnaca μιας αλυσίδας ξενοδοχείων όπως η Radisson Hotel Group, που συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων αλυσίδων ξενοδοχείων παγκοσμίως, με στόχο και όραμα την παροχή υψηλού επιπέδου μοντέρνας φιλοξενίας για κάθε τύπο επισκέπτη, καθώς και η προοπτική ανάπτυξης άλλων ξενοδοχείων της αλυσίδας σε άλλες τοποθεσίες της χώρας, αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της Λάρνακας και προοιωνίζει θετικά και μόνο αποτελέσματα στην τουριστική βιομηχανία και γενικότερα στην εμπειρία φιλοξενίας στην Κύπρο.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »