Ελληνική Τράπεζα: Πως μπορείτε να αιτηθείτε για αναστολή δόσεων


Η ανακοίνωση της τράπεζας

Η Ελληνική Τράπεζα με στόχο την ανακούφιση των πελατών της από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊου και στη βάση του διατάγματος του Υπουργού Οικονομικών ενημερώνει τους πελάτες της ότι μπορούν άμεσα να προχωρήσουν στην υποβολή αίτησης για την αναστολή των δόσεων σε όλες τις πιστωτικές διευκολύνσεις που έχουν συνάψει με την Τράπεζα. Βασική προϋπόθεση βάσει και του διατάγματος είναι οι διευκολύνσεις τους να μην παρουσίαζαν καθυστέρηση πέραν των 30 ημερών κατά την 29 Φεβρουαρίου 2020.

Παρακαλούμε τους πελάτες μας όπως φροντίσουν για την έγκαιρη υποβολή της σχετικής αίτησης και πριν από την ημερομηνία αποκοπής της δόσης τους.

Οι πελάτες που επιθυμούν την αναστολή των δόσεων των διευκολύνσεων τους καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση την οποία μπορούν να βρουν και στο www.hellenicbank.com/covid19 και να την αποστείλουν με τους τρόπους που επισυνάπτονται πιο κάτω.
Δανειολήπτες που είναι επιχειρήσεις ή αυτοτελώς εργαζόμενοι και πληρούν την πιο πάνω προϋπόθεση μπορούν επίσης να αιτηθούν την αναστολή υποχρέωσης υποβολής οικονομικών καταστάσεων για το έτος 2019.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »