Ελκυστική προσφορά από τη Cyprus Airways – Εκπτώσεις εως και 46%!


Η Cyprus Airways προσφέρει την ευκαιρία για μεγάλες εξοικονομήσεις, κατά τη διάρκεια μιας ολιγοήμερης ειδικής προσφοράς με εκπτώσεις έως και 46%.

 

Η προσφορά, που άρχισε σήμερα 3 Σεπτεμβρίου και λήγει στις 5 Σεπτεμβρίου 2019, προσφέρει στο ταξιδιωτικό κοινό την ευκαιρία να ταξιδέψει σε όλους τους προορισμούς της εταιρείας στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή,  σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Τα ταξίδια θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μεταξύ 9 Σεπτεμβρίου 2019 και 18 Δεκεμβρίου 2019. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και υπόκεινται σε όρους και προϋποθέσεις.

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των πτήσεων της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.

 

Σχετικά με την Cyprus Airways

Τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος Cyprus Airways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 σε 4 προορισμούς.

Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής.

Τον Ιούλιο 2018 η Cyprus Airways ολοκλήρωσε με επιτυχία  την επιθεώρηση που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ) που αποτελεί ένα από τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο για την ασφάλεια των αερομεταφορών. Τον Οκτώβριο 2018, η εταιρεία έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA).

Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων .

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας cyprusairways.com ή τις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »