Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό ανακοίνωσαν οι ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής


Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ) θα πραγματοποιήσει ειρηνική και συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας με πορεία οχημάτων από το νέο ΓΣΠ προς το Προεδρικό και τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου. Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί από το νέο ΓΣΠ. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου θα επιδοθεί υπόμνημα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως “θεωρείται δεδομένη η άδικη μεταχείριση που έτυχε η βιομηχανία των κέντρων αναψυχής καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας,  κατά την οποία αδίκως στοχοποιήθηκε από τους ειδικούς και την πολιτεία, προκαλώντας τεράστιες οικονομικές ζημιές, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την επιβίωση πολλών επιχειρήσεων είτε μικρών είτε μεγάλων και βέβαια με πενιχρή οικονομική για πολλούς στήριξη από το κράτος”.

“Ταυτόχρονα, επιχειρείται με υπόγειες προσπάθειες ορισμένων κύκλων να προκληθεί η μέγιστη διατάραξη της λειτουργίας της βιομηχανίας του 98,5% των κέντρων αναψυχής, επιχειρώντας να εισαχθούν ξενόφερτα ήθη με διάφορα προσχήματα και αμπελοφιλοσοφίες”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ



Κύριες Ειδήσεις





Translate »