Breaking News

Εγκαινιάστηκε το 2ο κατάστημα Chocoland στο Κίτι


Ακόμα ένα κατάστημα Chocoland άνοιξε αυτή την φορά στο Κίτι .
Ένας νέος, όμορφος χώρος, που δίνει άλλο τόνο στον κεντρικό δρόμο Κιτίου .Ένα ζαχαροπλαστείο που πραγματικά χρειαζόταν και προσφέρει ποιότητα και μεγάλη ποικιλία γλυκών απολαύσεων. Μετά την επιτυχημένη του παρουσία στην πόλη της Λάρνακας, το Chocoland  πλέον θα προσφέρει τις ποιοτικές του υπηρεσίες στην περιοχή Κιτίου και φυσικά στην ευρύτερη περιοχή. Με χαμόγελο και θετική διάθεση το προσωπικό του καταστήματος ξεκίνησε από την Κυριακή να υποδέχεται τους εκλεκτούς του πελάτες. Η όρεξη και η αγάπη των ιδιοκτητών για αυτό που κάνουν είναι το καύσιμο για να προχωρά και να εξελίσσεται η επιχείρηση. 


Τα εγκαίνια τέλεσε ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας. και το παρών τους έδωσαν εκλεκτοί καλεσμένοι και φίλοι που δοκίμασαν μάλιστα τα γλυκά του Chocoland και έδωσαν τις ευχές τους για καλές δουλείες στους ιδιοκτήτες Antonis Charalambous και την σύζυγο του Χαρά. 

Mιλώντας στο Larnaka Business News.com η ιδιοκτήτρια του καταστήματος ανέφερε ‘‘Ο λόγος που ανοίξαμε στο Κίτι είναι γιατί λείπει κάτι τέτοιο από την περιοχή και θέλαμε να προσφέρουμε ποιοτικά γλυκά σε μια περιοχή που αναπτύσσεται συνεχώς. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η τοπική κοινωνία μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και το μόνο που έχουμε να τους υποσχεθούμε, είναι ότι το Chocoland   στο Κίτι ήρθε για να κάνει τη διαφορά και να προσφέρει το κάτι διαφορετικό”.

Το αγαπημένο μας Chocoland άνοιξε επίσημα τις πόρτες του στο νέο κατάστημα στο Κίτι την Κυριακή 28 Μαΐου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό με το φακό του Galastyle.com . Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

 

 

 

 

  



Κύριες Ειδήσεις





Translate »