Breaking News

Εγκαινιάζεται σήμερα το Radisson Blu παρουσία του ΠτΔ


Το ολοκαίνουριο πολυτελές ξενοδοχείο της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων Radisson Blu, πρόκειται να εγκαινιάσει  σήμερα στις 19:30 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Το νέο ξενοδοχείο άνοιξε επίσημα τις πόρτες του από τον Αύγουστο, προσελκύοντας ήδη τουρίστες και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο.Οι πρώτοι πελάτες του  ξενοδοχείου προέρχονται κυρίως από την Ιορδανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Ρωσία αλλά και μεγάλους επιχειρηματίες από τη Μέση Ανατολή, την Κίνα και τη Ρωσία, αλλάζοντας θετικά το προφίλ της Λάρνακας, καθώς σημαντικότερο σχέδιο για το Radisson Blu είναι ο συνδυασμός των επιχειρηματικών υποχρεώσεων με ένα μεγάλο εύρος παροχών του ξενοδοχείου για ψυχική και σωματική ξεκούραση.

Radisson Blu Larnaca

Discover our #BLUWorld.#RadissonBluLarnaca #Cyprus

Posted by Radisson Blu Hotel Larnaca on Thursday, October 4, 2018

Το νέο ξενοδοχείο διαθέτει 106 δωμάτια, εκ των οποίων τα 52 είναι σουίτες έκτασης 56 τετραγωνικών μέτρων. Στο ισόγειο του  λειτουργεί ένα μοντέρνο shopping center με εστιατόρια και καταστήματα, το Q Blu Plaza.

Το Radisson Blu ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη μας και να αναβαθμίσει το τουριστικό της προϊόν καθώς είναι το πρώτο business hotel της πόλης, κάτι που έλειπε και στερούσε σημαντικά έσοδα από το συνεδριακό τουρισμό. Σημαντικό στοιχείο είναι το conference centre του ξενοδοχείου το οποίο βρίσκεται στον 16ο όροφο με μια μοναδική θέα προς τη θάλασσα και αποτελεί το μοναδικό conference centre στην Κύπρο σε τέτοιο ύψος. Τόσο η διαχειρίστρια εταιρεία όσο και οι επενδυτές του έργου ποντάρουν πολλά σε αυτή την υποδομή και στόχος δεν είναι άλλος από το να καταστεί το Radisson Blu και η Λάρνακα ένας ποιοτικός προορισμός για τη διοργάνωση μεγάλων συνεδρίων.

Η λειτουργία του Radisson Blu στην περιοχή του λιμανιού έδωσε μια άλλη όψη στην περιοχή και στην ουσία αποτελεί μια όμορφη πινελιά σε μια περιοχή η οποία θεωρείται υποβαθμισμένη εδώ και χρόνια. Ευχή όλων είναι πως η λειτουργία αυτού του έργου να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία να υπάρξουν νέες επενδύσεις ούτως ώστε να αναπτυχθεί και η συγκεκριμένη περιοχή της πόλης η οποία είναι ιδιαίτερα παραμελημένη και αφημένη στην παρακμή.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »