Breaking News

Δύο νέοι μοναδικοί προορισμοί από την TUS Airways: απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα στην Αλεξανδρούπολη και την Πάτρα


Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways: “The Ultimate Schedule” συνεχίζει την επέκταση της και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει να προσφέρει απευθείας πτήσεις σε δύο νέους, μοναδικούς προορισμούς, συνδέοντας τη Λάρνακα με την Αλεξανδρούπολη και το αεροδρόμιο της Αράξου στην Πάτρα από τις 27 Μαρτίου 2018. Η TUS θα πραγματοποιεί δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τρίτη και Σάββατο, στα δύο αυτά αεροδρόμια.

Η TUS Airways έχει μόλις πρόσφατα ανακοινώσει ότι τον Δεκέμβριο 2017 θα αρχίσει απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα προς τη Ρώμη και την Αθήνα, ενώ στις 16 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει να πετά προς την πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Ιωάννινα.

Μέσω των εβδομαδιαίων πτήσεων της προς την Αλεξανδρούπολη και την Πάτρα, η TUS Airways θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη διασύνδεση της Κύπρου με σημαντικές πόλεις της Ελλάδας, προσφέροντας στους Κύπριους ταξιδιώτες την ευκαιρία να ταξιδέψουν με τον πιο άνετο τρόπο στην Ελλάδα απολαμβάνοντας την εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει.

Οι πτήσεις της εταιρείας στους εν λόγω προορισμούς θα εκτελούνται από δύο Fokker jets που μόλις πρόσφατα έχουν προστεθεί στον στόλο της TUS, ο οποίος ήδη περιλαμβάνει δύο Fokker 100 και δύο Fokker 70. Τα τζετ της Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα και -εκτός από την TUS Airways- αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.

Η TUS Airways προσφέρει ένα καινοτόμο μοντέλο αεροπορικών ταξιδιών για τα δεδομένα της περιοχής, με ευέλικτο πρόγραμμα και βολικές ώρες αναχώρησης για τους επιβάτες, νωρίς το πρωί, το μεσημέρι και αργά το βράδυ. Το μήνυμα “Τhe Ultimate Schedule” αποτελεί τη φιλοσοφία της εταιρείας, που στοχεύει να συνδέσει την Κύπρου με τις γειτονικές χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω καθημερινών πτήσεων, προσφέροντας όλες τις ανέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η κεντρική βάση της TUS Airways είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και στα σχέδια της είναι να προσφέρει πτήσεις σε 16 προορισμούς εντός του 2018.

Πηγή: epihirimatiki.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »