Breaking News

Δωρεά της Υπεραγοράς “Μas” Αθηένου προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου


Τα αλτρουιστικά αισθήματα των Αθηενιτών δεν σταματούν. Ο διευθυντής της Υπεραγοράς “ΜAS” (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου κ. Μάριος Δράκου, σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηένου και Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά στο Γραφείο του, του παρέδωσε 4 κουπόνια ψωνίσματος τροφίμων από την υπεραγορά, συνολικού ύψους €200, για να χρησιμοποιηθούν από την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας για ενίσχυση Αθηενιτών που έχουν ανάγκη. Παράλληλα προσέφερε μεγάλο αριθμό παιγνιδιών για να δοθούν σε παιδιά οικογενειών που έχουν ανάγκη, τα οποία μαζεύτηκαν μετά από πρόσκληση στο κοινό της Αθηένου. Η συλλογή συνεχίζεται μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2019.

 

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά τον διευθυντή της Υπεραγοράς “ΜAS” (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου για την αξιέπαινη πράξη της Υπεραγοράς και τον συνεχάρη που και αυτοί, τούτες τις γιορτινές Χριστουγεννιάτικες μέρες, τις μέρες προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, έρχονται χορηγοί στην Επιτροπή, με στόχο να βοηθηθούν οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη.

Ανέφερε ότι όπως και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η εισφορά θα χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε άτομα και οικογένειες που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια, ενώ τόνισε για άλλη μια φορά τη συνεχή αγάπη και στήριξη που δίνουν φορείς και άτομα της Αθηένου προς αυτούς που το χρειάζονται, αποδεικνύοντας στην πράξη γιατί η Αθηένου βραβεύτηκε Πανευρωπαϊκά ως Πόλη Καλής Πρακτικής για τον Εθελοντισμό της.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »