Breaking News

Δυναμική είσοδο στο 2018 από την Εταιρεία AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS LTD


Με τρία έργα να παραδίδονται στην πόλης της Λάρνακας και με την πλήρη ικανοποίηση τόσο των Κύπριων όσο και των Ξένων αγοραστών, το 2017 έκλεισε με τους καλύτερους οιωνούς  για την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS.

Η ομάδα της AFRICANOS DEVELOPERS έτσι και φέτος δυναμικά συνεχίζει με αμείωτο ζήλο και αγάπη για αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Απόδειξη αυτού η παράδοση δύο νέων έργων εντός του 2018 και ταυτόχρονα η έναρξη έξι άλλων υπό ανέγερση έργων στους πρώτους μήνες του 2018.

Αρχή λοιπόν κάνει με την παράδοση δύο νέων έργων εντός της χρονιάς.

Πρώτο το MAKENZY HILL RESIDENCES, με το όνομα του να μαρτυρά ότι βρίσκεται στο γνωστό παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας και το οποίο αποτελείται από 10 πολυτελή διαμερίσματα των 2 υπνοδωματίων και 2 οροφοδιαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων με άνετους χώρους στάθμευσης και ξεχωριστούς αποθηκευτικούς χώρους.

 

Παράλληλα προχωρά με την παράδοση του Town Residences. Ένα έργο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης με μικρή απόσταση από τραπεζικά ιδρύματα, σχολεία και υπεραγορές. Η προνομιούχα θέση του και τα πολυτελή διαμερίσματα του με τους ανεξάρτητους χώρους στάθμευσης και αποθηκευτικούς χώρους το καθιστούν ιδανικό για τους αγοραστές του. Να σημειωθεί πως στα δύο πιο πάνω έργα όλα τα διαμερίσματα έχουν ήδη βρει τους ιδιοκτήτες τους.

Και ενώ ετοιμάζεται με την παράδοση των δύο πιο πάνω έργων, η ομάδα της AFRICANOS DEVELOPERS σε συνεργασία με αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και διακοσμητές με χρόνια πείρας στο ενεργητικό τους συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την μελέτη 6 νέων έργων που προορίζονται για την πόλη της Λάρνακας.

Το CITY FAMILY HOMES στην φιλική προς οικογένειες περιοχή του Σωτήρος, το  HIGHLAND RESIDENCES και PERFECT VIEW RESIDENCES στην περιοχή της Δροσιάς και των Αγίων Αναργύρων αντίστοιχα ιδανικό για όσους επιθυμούν εύκολη πρόσβαση στο κέντρο, το SAINT LAZARUS RESIDENCES τοποθετημένο σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές της πόλης με άμεση πρόσβαση τόσο στο κέντρο της όσο και στις υπηρεσίες που αυτή προσφέρει και τέλος τα δύο έργα της  MAKENZY BREEZE και MAKENZY HEIGHTS στο παραλιακό μέτωπο στην περιοχή του Makenzy με θέα την θάλασσα.

 

’Oλα τα έργα της AFRICANOS DEVELOPERS  προορίζονται να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών αναγκών με στόχο να τους προσφερθεί το καλύτερο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή. Η ταυτότητα της AFRICANOS DEVELOPERS θα είναι παρούσα σε αυτά τα έργα.

Τα έργα έχουν σκοπό να αποπερατωθούν το αργότερο τέλος του 2019.

Κατά την περίοδο 2015-2017 έχουν εκδοθεί οι ξεχωριστοί τίτλοι ιδιοκτησίας για τα έργα NEOPHYTOS RESIDENCES, CHRISTOS RESIDENCES και MARIAM RESIDENCES. Δεν μπορεί να παραληφθεί το γεγονός ότι η AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS για τα έργα που παρέδωσε εντός του 2017  έχει προχωρήσει ήδη στην έκδοση των ξεχωριστών τίτλων ιδιοκτησίας. Το γεγονός δεν αποτελεί εξαίρεση αφού τόσο για τα πιο πάνω όσο και για τα προηγούμενα 50 και πλέον έργα που έχει η AFRICANOS DEVELOPERS στο ενεργητικό της όλοι οι ξεχωριστοί τίτλοι ιδιοκτησίας έχουν εκδοθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 24-828161 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση directors@africanosproperties.com ή στην ιστοσελίδα  www.africanosproperties.com.

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »