Δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύντης της Lidl Cyprus


Στήριξη του κέντρου «Αροδαφνούσα», υποτροφίες σε μαθητές και άλλα

Η Lidl Cyprus ξεκίνησε από την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου την προβολή του νέου της τηλεοπτικού μηνύματος, μέσω του οποίου αποτυπώνονται οι μεγαλύτερες δράσεις ΕΚΕ που έχει αναπτύξει.

Προσφέροντας στην αγορά προϊόντα καθημερινής χρήσης σε ανταγωνιστικές τιμές, και με το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ως αναπόσπαστο κομμάτι της Εταιρείας, η Lidl Cyprus συμβάλλει στην υλοποίηση σημαντικών δράσεων, με βασικούς άξονες την κοινωνία, το περιβάλλον τους συνεργάτες και τα προϊόντα.

Βασική δράση της εταιρείας, η στήριξη του κοινωνικού έργου του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», στο πλαίσιο του οποίου αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου το τμήμα σίτισης της, προσφέροντας τρόφιμα και πρώτες ύλες στους πάσχοντες. Παράλληλα χρηματοδοτούμε τα λειτουργικά έξοδα που απαιτούνται, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του κέντρου.

Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση των νέων, η εταιρεία συνεχίζει να στηρίζει το Κέντρο για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά/ Center for Talented Youth (CTY) Greece του Κολλεγίου Ανατόλια προσφέροντας υποτροφίες σε μαθητές για να αναπτύξουν τις ιδιαίτερες ακαδημαϊκές τους δεξιότητες.

Επίσης μέσω συνεργασιών με διάφορους κοινωφελείς οργανισμούς, παρέχεται στήριξη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

«Έχουμε προσφέρει περισσότερα από 350 χιλιάδες Ευρώ για την ανάπτυξη των ενεργειών κοινωνικής υπευθυνότητας και έτσι θα συνεχίσουμε και το 2017 με την ίδια δυναμική να στεκόμαστε δίπλα σε όλους όσους μας χρειάζονται», τονίζει η Lidl Cyprus.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »