Δείπνο Blue Air με κυπριακά media


Δείπνο το οποίο διοργάνωσε η Blue Air, σε συνεργασία με τον Γενικό Αντιπρόσωπό της στην Κύπρο Orthodoxou Aviation, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου προς τιμήν ανώτερων στελεχών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Κύπρο.

 

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Blue Air, κ. Carsten Schaeffer, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους καλεσμένους σχετικά με τα τρέχοντα και μελλοντικά σχέδια της αεροπορικής εταιρείας και είχε επίσης προσφέρει απαντήσεις σε διάφορα σημαντικά ερωτήματα που αφορούν τόσο τα μέσα ενημέρωσης όσο και το ευρύτερο κοινό επιβατών.

Τα ερωτήματα επικεντρώθηκαν κυρίως σε θέματα όπως οι πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα των αερομεταφορών και ο τρόπος με τον οποίο επηρεάζουν τα σχέδια την BlueAir και οι πρόσφατες αλλαγές στην πολιτική και τη γενική στρατηγική της αεροπορικής εταιρείας.

Με περισσότερο από 30 χρόνια εμπειρίας στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία και αεροπορία, ο Carsten Schaeffer παραμένει σίγουρος για την κυπριακή αγορά. “Η Κύπρος έχει βιώσει κάποιες αλλαγές στην βιομηχανία της αεροπορίας και η εταιρεία μας έπρεπε επίσης να προβεί σε κάποιες προσαρμογές προκειμένου να διασφαλίσει το μέλλον της. Τον τελευταίο χρόνο, έχουμε αλλάξει το επιχειρηματικό μας μοντέλο, τη δομή των μετόχων μας και το δίκτυό μας. Έχουμε επίσης προσαρμόσει τον στόλο μας και αξιολογήσαμε την κερδοφορία κάθε προορισμού μας. Σήμερα, είμαστε στην διαδικασία να υλοποιήσουμε τη στρατηγική μας στο να γίνουμε μια αεροπορική εταιρία χαμηλής πολυπλοκότητας, με ευκολία στη συνεργασία και με ανταγωνιστικά ναύλα. Έχουμε προσαρμόσει τις διαδρομές μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και παραμένουμε επικεντρωμένοι στις ελληνικές μας διαδρομές, καθώς επίσης και στη σύνδεση με την κύρια μας βάση, το Βουκουρέστι στη Ρουμανία”.

Έχοντας ερωτηθεί για τα μελλοντικά σχέδια της Blue Air στην Κύπρο, ο Schaeffer ανακοίνωσε ότι ο αερομεταφορέας έχει σχέδια για μια νέα διαδρομή από τη Λάρνακα που θα ξεκινήσει το προσεχές καλοκαίρι – περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη νέα διαδρομή θα ανακοινωθούν τους προσεχείς μήνες.

“Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο σταθερότητας, η Blue Air είναι έτοιμη για ανάπτυξη και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε να επενδύουμε στο δίκτυό μας. Οδεύουμε σήμερα προς ένα συνεχές, σταθερό και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο. Μαζί με την Orthodoxou Aviation, τον μακροχρόνιο συνεργάτη μας, η Κυπριακή αγορά παραμένει ένα σημαντικό σημείο αναφοράς στη στρατηγική μας “, πρόσθεσε ο Carsten Schaeffer, CCO της Blue Air.

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »