Breaking News

Δήμος Λάρνακας: Δημόσια Παρουσίαση της Μελέτης Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον για το «Larnaca Tower»


Πρόσκληση από το Δήμο Λάρνακας σε Δημόσια Παρουσίαση στο πλαίσιο εκπόνησης της Μελέτης Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον για την ανέγερση Ανάπτυξης Σύνθετων Χρήσεων με την ονομασία «Larnaca Tower» της εταιρείας Lanomex Development Ltd στο Δήμο Λάρνακας.

Ανακοίνωση

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη Δημόσια Παρουσίαση που διοργανώνει το μελετητικό γραφείο YNB Consulting Ltd σε συνεργασία με την Lanomex Development Ltd με αντικείμενο τη Μελέτη Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον (ΜΕΕΠ) για την ανέγερση Ανάπτυξης Σύνθετων Χρήσεων με την ονομασία «Larnaca Tower» στην περιοχή Φοινικούδες.

Η Δημόσια Παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου 2023 και η ώρα 17:00 διαδικτυακά, μέσω της εφαρμογής Microsoft Teams στον σύνδεσμο: https://shorturl.at/gxL29

Η Δημόσια Παρουσίαση πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 26(7) του Περί της Εκτίμησης των Επιπτώσεων στο Περιβάλλον από Ορισμένα Έργα Νόμου (Ν. 127(Ι)/2018) και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας Εκτίμησης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Ο σκοπός της Δημόσιας Παρουσίασης είναι η ενημέρωση της Τοπικής Αρχής και του ενδιαφερόμενου κοινού αναφορικά με το προτεινόμενο έργο και τις πιθανές επιπτώσεις που πιθανόν να προκύψουν στο περιβάλλον από την υλοποίηση του. Επιπρόσθετα, σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι να δοθεί η δυνατότητα, τόσο στην Τοπική Αρχή, όσο και στο ενδιαφερόμενο κοινό να υποβάλουν ερωτήματα, σχόλια, προτάσεις και εισηγήσεις που σχετίζονται με τις επιπτώσεις του προτεινόμενου έργου στο περιβάλλον.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »