Γλυκά όνειρα φτιάχνουν και φέτος οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και το αλεύρι ΜΙΤΣΙΔΗ


Μια ακόμα εκστρατεία ενίσχυσης του παγκύπριου συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» ξεκινούν από κοινού οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ. Η έναρξη της εκστρατείας ανακοινώθηκε σε δημοσιογραφική διάσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25/11. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για καλό σκοπό.

 

Και φέτος τα Χριστούγεννα, λοιπόν, το αλεύρι ΜΙΤΣΙΔΗ δε φτιάχνει μόνο γλυκά, φτιάχνει και όνειρα! Πιο συγκεκριμένα, για κάθε συσκευασία αλεύρι ΜΙΤΣΙΔΗ που θα πωλείται αποκλειστικά από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου, προσφέρονται €0,10 για τις ανάγκες του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Ο σύνδεσμος εκπληρώνει παιδικές ευχές για περισσότερο από 20 χρόνια, γεμίζοντας με χαρά παιδιά που ασθενούν, συμβάλλοντας στην ψυχική τους ανάταση και βάζοντας το δικό του λιθαράκι στην ίασή τους.

Σχετικά με τη νέα αυτή εκστρατεία, η Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Ελίνα Θεοδότου έκανε λόγο για τα φωτεινά παραδείγματα των επιστημόνων που εργάζονται σκληρά για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου, αλλά και των οργανωμένων συνόλων που στηρίζουν τα παιδιά τα οποία πάσχουν και τις οικογένειές τους.

Εκ μέρους της εταιρείας ΜΙΤΣΙΔΗ, η Marketing Manager κ. Μαριέττα Μιτσίδου κάλεσε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια, «ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να γλυκάνουμε την ψυχή των παιδιών, δίνοντάς τους ελπίδα για το μέλλον», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Επιθυμία και των δύο είναι κανένα παιδί να μην έρχεται αντιμέτωπο με την ασθένεια και να απολαμβάνουν όλα ανεξαιρέτως τις γλυκές χαρές τις ζωής, ενώ εύχονται αυτό να γίνει σύντομα πραγματικότητα.

Ο κ. Γιώργος Πενηνταέξ, πρόεδρος του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», ευχαρίστησε από καρδιάς το αλεύρι ΜΙΤΣΙΔΗ και τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για τη στήριξή τους στον σύνδεσμο και τη συμβολή τους στην εκπλήρωση των ευχών των παιδιών που βρίσκονται υπό τη φροντίδα του.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »