Breaking News

Για να χαμογελάσουν όλα τα παιδιά και αυτά τα Χριστούγεννα!


Τέσσερα χρόνια τώρα προσφέρουμε αγάπη σε όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, για αυτό η Κάλτσα Αγάπης που διοργανώνει το Ράδιο Πρώτο σε συνεργασία με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, έρχεται και φέτος να χαρίσει παιδικά χαμόγελα.

Συμπαραστάτες σε όλη αυτήν την προσπάθεια θα είναι και ο Επίτροπος Εθελοντισμού κος. Γιαννάκης Γιαννάκη, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα σε σχέση με την παραλαβή, τη διανομή και τη διάθεση των δώρων αλλά και των ειδών πρώτης ανάγκης.

Η κάλτσα κάνει αρχή με ένα ταυτόχρονο Live Link που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ Καψάλου στη Λεμεσό, στη Λάρνακα και στην Πάφο, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου θα κορυφωθεί η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης αλλά και δώρων, με το Live Link που θα γίνει στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ ΕΓΚΩΜΗΣ στη Λευκωσία, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00. Όλοι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Ράδιο Πρώτο θα είναι εκεί για να προσφέρουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο χαμόγελα, αλλά και να βοηθήσουν στη συλλογή των δώρων και των ειδών πρώτης ανάγκης.

Κατά τη διάρκεια των Live Link ο κόσμος καλείται να φέρει δώρα και είδη πρώτης ανάγκης, σε άριστη κατάσταση, που θα βοηθήσουν ώστε να γεμίσει η κάλτσα, και τα οποία θα δοθούν στα άπορα παιδιά.  Μπορείτε να ζητήσετε τη λίστα με τα προϊόντα από τα ταμεία των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Πάντοτε με τη μουσική συνοδεία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών που θα ερμηνεύει για εμάς η μπάντα του Ράδιο Πρώτο όπου θα βρίσκεται εκεί μαζί μας.

Βοηθήστε μας να γεμίσουμε την κάλτσα του Άγιου Βασίλη με δώρα και είδη πρώτης ανάγκης για όλα τα παιδιά της Κύπρου.

Γιατί και φέτος τα Χριστούγεννα θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δώρο στα παιδιά της Κύπρου … το χαμόγελο!

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »