Βύρας: Ιστορική μέρα για την Λάρνακα


Μήνυμα από το Δήμαρχο μας Αντρέα Βύρα μετά και την ολοκλήρωση του Διεθνούς Διαγωνισμού για την Ενιαία Ανάπτυξη Λιμανιού και Μαρίνας Λάρνακας.

Αναλυτικά:

Ιστορική ημέρα για τη Λάρνακα!

Με χαρά και ικανοποίηση ενημερώνω πως η ολοκλήρωση του Διεθνούς Διαγωνισμού για την Ενιαία Ανάπτυξη Λιμανιού και Μαρίνας Λάρνακας είναι γεγονός!

Τροχιοδρομείται επιτέλους ένας από τους μεγαλύτερους στόχους της πόλης μας που διεκδικήσαμε και πετύχαμε ως Δήμος Λάρνακας. Ο Δήμος αλλά και η πόλη της Λάρνακας ευρύτερα, με τις παρεμβάσεις, την ένταση της θέλησης και της προσπάθειας, συνέβαλαν μαζί με το κράτος και πέτυχαμε αυτό που για χρόνια φαινόταν ακατόρθωτο!

Δεν θα σταματήσουμε τις προσπάθειες μας μέχρι να δούμε πως τα έργα ξεκινούν. Έργα που θα πάρουν τη Λάρνακα σε μια νέα εποχή. Την εποχή της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας!

Η ολοκλήρωση του Διαγωνισμού είναι το σημαντικότερο βήμα για την επίτευξη αυτού του μεγάλου έργου. Το έργο αφορά ανάπτυξη περιοχής περίπου 510.000μ2 και περιλαμβάνει το Λιμάνι και Μαρίνα αλλά και την γύρω περιοχή.

Η σημασία αυτή της επιτυχίας είναι ιστορική αφού το έργο της Ενιαίας Ανάπτυξης του Λιμανιού και της Μαρίνας, είναι αποτέλεσμα πολύχρονων προσπαθειών, διαδικασιών και διαπραγματεύσεων.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »