Βράβευση ΕΤΑΠ Λάρνακας στα Cyprus Tourism Awards 2019 & Απονομή Συμφώνου Ανάδειξης της Κυπριακής Γαστρονομίας σε επιχειρήσεις της Λάρνακας


H Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας βραβεύθηκε στα φετινά βραβεία Cyprus Tourism Awards στην ενότητα «Στρατηγική και Καινοτομία» και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Πρωτοβουλίες για επέκταση της τουριστικής περιόδου και εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος».

 

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Ντίνος Λευκαρίτης δήλωσε ότι «από την ημέρα ίδρυσής της, η ΕΤΑΠ Λάρνακας μαζί με όλους τους φορείς που την απαρτίζουν, καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες ώστε η Περιφέρεια Λάρνακας να καταστεί ένας εξαίρετος τουριστικός προορισμός. Αυτό απαιτεί, μεταξύ άλλων, την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος και των προσφερομένων υπηρεσιών και έχουν γίνει αρκετές ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η σκληρή δουλειά έχει αναγνωριστεί, και συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση τις προσπάθειές μας ώστε να βάλουμε την τουριστική Λάρνακα ακόμη πιο ψηλά».         

 

Επιπρόσθετα, η ΕΤΑΠ Λάρνακας συγχαίρει τις επιχειρήσεις που έλαβαν το Σύμφωνο Ανάδειξης της Κυπριακής Γαστρονομίας “Taste Cyprus – Delightful Journeys”, η πιλοτική εφαρμογή του οποίου έγινε αποκλειστικά στην επαρχία Λάρνακας.

Στο υπό αναφορά πρόγραμμα του Υφυπουργείου Τουρισμού, κατάφεραν να συμμορφωθούν απόλυτα με τις προδιαγραφές και τα κριτήρια του Συμφώνου οι εξής δεκαέξι επιχειρήσεις: ταβέρνα Παλιομούχταρος, ταβέρνα Ευτυχία και ταβέρνα το Βάσανο (Άγιος Θεόδωρος), ταβέρνα Βαβατσινιά, Αυλοτόπι (Αγγλισίδες), οικογενειακό κέντρο Χαρούλλας (Αθηένου), Μεζεδοπωλείο Ζήνων (Λάρνακα), ταβέρνα Βλάχος (Πύλα), ταβέρνα το Πατρικόν (Τερσεφάνου), Γαλακτοκομείο «Ελένη Μίμη» Σκαρίνου, Παραδοσιακά γλυκά Ερμή Άγιοι Βαβατσινιάς, Κτήμα Ερωτόκριτος Χοιροκοιτία, Golden Donkeys Farm Σκαρίνου, παραδοσιακά εδέσματα «Το μαδράτζι της γιαγιάς» Κάτω Δρυς, παραδοσιακό κατάστημα «Τσίμπι Τσίμπι» Σκαρίνου και «Λευκό» στα Πάνω Λεύκαρα.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »