Breaking News

Αfricanos Property Developers Ltd: Αρχή για το 2017 με το ”Town Residences”


H Eταιρεία Africanos Property Developers Ltd (η «Εταιρεία») είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη προώθησης του πρώτου για το 2017 έργου εντός της πόλης της Λάρνακας – TOWN RESIDENCES.

Το έργο θα ανεγερθεί στην δημοφιλή περιοχή του Αγίου Γεώργιου του Κοντού, στην οδό Μικράς Ασίας. Το έργο όπως άλλωστε προστάζει και το όνομα του “Town Residences” θα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης και σε άμεση πρόσβαση στη εμπορική λεωφόρο ”Γεωργίου Γρίβα Διγενή”. Θα διαθέτει διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων εκ των οποίων τα δύο είναι πολυτελή ρετιρέ με επιπρόσθετες ανέσεις που θα καταλαμβάνουν τον 4ο και 5ο όροφο. Κάθε διαμέρισμα θα επωφελείται ενός χώρου στάθμευσης και μιας αποθήκης στο ισόγειο.

Το έργο έχει σχεδιαστεί κατόπιν εκτεταμένης μελέτης από μια εξειδικευμένη ομάδα αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών, σχεδιαστών εσωτερικού/εξωτερικού χώρου, ο καθένας με πολυετή εμπειρία στον τομέα του.

Η Εταιρεία καλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό με την Εταιρεία, στα στοιχεία επικοινωνίας που παρουσιάζονται πιο κάτω, καθώς αναμένεται μεγάλη εκδήλωση ενδιαφέροντος για το εν λόγω έργο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +357- 99518704/ +357- 24-828161

Email: directors@africanosproperties.com

Ιστοσελίδα: http://www.africanosproperties.com/EN/project/town-residences

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »