Breaking News

Αυξημένες τιμές αεροπορικών εισιτήριων τον Οκτώβριο λόγω Cobalt


H Υπουργός Μεταφορών Βασιλική Αναστασιάδου ήταν παρούσα σήμερα το πρωί στη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, όπου βρέθηκε στο επίκεντρο το λουκέτο στην αεροπορική εταιρεία Cobalt.

 

Σε δηλώσεις της με το πέρας της συνεδρίας, η Υπουργός Μεταφορών είπε ότι ενημέρωσε την Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τα μέτρα που λαμβάνονται προς εξυπηρέτηση των επιβατών που επηρεάζονται από το κλείσιμο  της Cobalt, ενώ, παράλληλα, έγινε ανταλλαγή απόψεων για ενδεχόμενα προβλήματα που τυχόν να παρουσιαστούν στην εν λόγω διαδικασία.

 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Η Βασιλική Αναστασιάδου τόνισε την εκτίμησή της ότι μέσα σε δύο μήνες θα καλυφθεί το επιβατικό κοινό που επηρεάστηκε, αφού θ’ απορροφηθούν από άλλες αεροπορικές εταιρείες.

 

Η κα Αναστασιάδου αποκάλυψε ότι υπάρχει μία νομική πτυχή στην όλη υπόθεση, που πρέπει να τεθεί ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα, χωρίς να θέλει να επεκταθεί επ’ αυτού.

 

Παράλληλα, η Υπουργός Μεταφορών επιβεβαίωσε ότι παρατηρούνται αυξήσεις στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων ως αποτέλεσμα του λουκέτου που μπήκε στην Cobalt, κάτι που αναμένεται να έχει διάρκεια για όλο τον Οκτώβριο, ενώ από Νοέμβριο οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων αναμένεται να επανέλθουν στα κανονικά τους επίπεδα.

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »