Breaking News

To Αρτοζαχαροπλαστείο Caravel έφερε τη Θεσσαλονίκη στην πόλη μας


Aνάρπαστα τα τρίγωνα πανοράματος του καταστήματος

Γράφει το Larnaka Business News

Όταν λέμε Θεσσαλονίκη υπάρχουν πολλά και διάφορα που συνδέονται με την Ελληνική συμπρωτεύουσα. Λευκός Πύργος, Πλατεία Αριστοτέλους, Λαδάδικα κτλ είναι περιοχές που αμέσως έρχονται στο μυαλό. Όταν όμως συνδέσουμε την πόλη με εδέσματα και φαγητό το μυαλό πάει απευθείας στα Τριγωνάκια Πανοράματος.

Το απόλυτο Θεσσαλονικιό γλυκό έδεσμα, έχει ταυτιστεί με την όμορφη πόλη και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές ακόμη και στην Κύπρο. Τα καλά νέα για την πόλη μας είναι ότι δεν χρειάζεται να κλείσουμε αεροπορικά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη, για να απολαύσουμε τα Τριγωνάκια Πανοράματος. Στη λεωφόρο Θεσσαλονίκης (Δροσιά) το αρτοζαχαροπλαστείο Caravel έφερε τη Θεσσαλονίκη στην πόλη μας και φυσικά τα Τρίγωνα Πανοράματος ακόμη πιο κοντά.

caravel

Ίσως και η ονομασία που βρίσκεται το κατάστημα να δένει τέλεια, όμως αν η γεύση δεν αρέσει σίγουρα δεν βοηθά. Το αρτοζαχαροπλαστείο Caravel κατάφερε να αποκτήσει το πιστό του κοινό όσο αναφορά τα προϊόντα του, καθώς οι παραδοσιακές συνταγές και η πίστη μας στα αγνά υλικά που χρησιμοποιεί, αποτελούν τα κύρια συστατικά της επιτυχίας του καταστήματος.
Λειτούργησε το 1979 στη Λάρνακα και τα 36 χρόνια λειτουργίας είναι μια απόδειξη για την ποιότητα που προσφέρει στους πελάτες του. Πέραν από τα Τρίγωνα Πανοράματος τα οποία γίνονται ανάρπαστα, αξίζει κάποιος να δοκιμάσει το γαλακτομπούρεκο και γενικότερα τα γλυκά ταψιού. Επίσης τα κάθε λογής ψωμιά, ολικής αλέσεως, με αλεύρι πετρομύλου, σικάλεως τα οποία παρασκευάζονται ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ.

Για όσους έζησαν Θεσσαλονίκη ή γνωρίζουν τι εστί Τρίγωνα Πανοράματος, απλά επισκεφτείτε την οδό Θεσσαλονίκης στην περιοχή Δροσιάς και απολαύστε τα.

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »