Breaking News

Απονομή Βραβείου Καλύτερου Παραγωγού Ποτών στην Ευρώπη στον Όμιλο Alexandrion στο πλαίσιο των Business Excellence Awards 2019 της Acquisition International


Ο Όμιλος Alexandrion  αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παραγωγός ποτών στην Ευρώπη σύμφωνα με τη λίστα νικητών των Business Excellence Awards που δημοσίευσε η Acquisition International για το 2019 (Βραβείο ‘’Καλύτερος Παραγωγός Ποτών 2019 – Ευρώπη’’)

 

 

Το έγκριτο, διεθνές, διαδικτυακό επιχειρηματικό περιοδικό ‘’Acquisition International’’, ανακοίνωσε τους νικητές στον τομέα των επιχειρήσεων για το 2019. Το περιοδικό, το οποίο έχει μέχρι τώρα βραβεύσει τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης, ανέδειξε τον Όμιλο Alexandrion ως την καλύτερη εταιρεία ποτών της Ευρώπης για φέτος.

‘’Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να μας απονέμεται ο τίτλος του καλύτερου παραγωγού ποτών της Ευρώπης από ένα από τα πιο προβεβλημένα επιχειρηματικά ενημερωτικά media παγκοσμίως. Επίσης, αυτό το βραβείο, μας θέτει προ της ευθύνης να συνεχίσουμε την πολύ καλή δουλειά. Παράλληλα, συνιστά μια ώθηση προς τον Όμιλο Alexandrion να συνεχίσει με γρήγορους ρυθμούς την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου επέκτασής του: να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο ιδιόκτητο αποστακτήριο στη Νέα Υόρκη.’’, δήλωσε ο Στέλιος Σάββα, CEO του Ομίλου Alexandrion.

Με ένα ακόμα βραβείο, ο Όμιλος Alexandrion αποδεικνύει για άλλη μια φορά το εύρος της σημασίας που έχουν η εμπειρία, το πάθος και η καινοτομία στην επιχειρηματική επέκταση. Από την άλλη, το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει εμφατικά το γεγονός ότι η εταιρεία είναι ο πιο βασικός παίκτης στην ρουμανική αλλά και διεθνή αγορά.

‘’Σε καιρούς οικονομικής και χρηματοπιστωτικής αναστάτωσης, το επιχειρηματικό περιβάλλον ίσως είναι πιο ανασφαλές από ποτέ αλλά, παρά το δεδομένο αυτό, πολλές επιχειρήσεις αναπτύσσονται και κάνουν ό,τι είναι εφικτό ώστε να πραγματοποιήσουν απροσδόκητα άλματα σε όφελος δικό τους αλλά και των πελατών τους. Μέσα από το πρόγραμμά μας, προσφέραμε στους νικητές την ευκαιρία να αναγνωριστεί η σκληρή δουλειά τους και η αφοσίωσή τους αλλά και να μοιραστούν την επιτυχία τους με τους συναδέλφους τους στον τομέα δραστηριοποίησής τους, την ομάδα τους και το πελατολόγιό τους.’’, σημείωσε η Laura Hunter, Συντονίστρια Βραβείων.

Η Acquisition International κυκλοφορεί ως περιοδικό τόσο σε διαδικτυακή μορφή όσο και έντυπη, μηνιαία έκδοση από την AI Global Media Ltd, εκδοτική εταιρεία που έχει επαναπροσδιορίσει τα επιχειρηματικά και οικονομικά μέσα ενημέρωσης. Τα θεματικά της άρθρα κερδίζουν την εκτίμηση της αγοράς. Η AI Global Media Ltd συνεργάζεται με αναλυτές από πρωτοπόρες επιχειρήσεις με σκοπό να εξασφαλίσει τη δημοσίευση των πιο ενημερωμένων παραστάσεων και αναλύσεων. Το περιοδικό κυκλοφορεί παγκοσμίως.

 

Σχετικά με τον Όμιλο Alexandrion:

Ο όμιλος κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της παραγωγής και διανομής κρασιών και αλκοολούχων ποτών στη Ρουμανία και, από το 2017, είναι ο μοναδικός παραγωγός καθαρής βύνης (single malt) στη χώρα. Ο Όμιλος συγκροτήθηκε από τα Alexandrion Distilleries και τα SABER 1789 Distilleries, τα οποία από κοινού μετρούν 200 χρόνια δραστηριότητας στον τομέα των τοπικών ποτών. Μαζί, δημιούργησαν μία από τις πιο ισχυρές μάρκες της Ρουμανίας, γνωστής στο εσωτερικό της χώρας αλλά και διεθνώς για την ποιότητα και την τελειοποίηση του προϊόντος. To portofolio των προϊόντων της, καλύπτει όλες τις κατηγορίες ποτών που ζητά η αγορά, συμπεριλαμβανομένων παραδοσιακών αλκοολούχων ποτών και διεθνών προϊόντων. Πέρα από την πληθώρα των επιλογών, τα πιο γνωστά προϊόντα είναι τα Alexandrion 5* και 7*, Alexandrion 100, περιορισμένη έκδοση που δημιουργήθηκε για τον εορτασμό της Εκατονταετηρίδας, το διάσημο Brâncoveanu brandy XO, VS και VSOP, το λικέρ φρούτων SABER Elyzia, το απόσταγμα φρούτων Zolmyr, η Vodka Kreskova, όπως επίσης και πολλά άλλα προϊόντα που έχουν εξασφαλίσει στην εταιρεία τη θέση του ηγέτη στην αγορά των ποτών και των παραδοσιακών ρουμανικών ποτών. Μάρκες υπό την ομπρέλα Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon και Alexander Gin) αποκτήθηκαν το 2000. Ξεκινώντας από το 2018, ο Όμιλος επεξέτεινε τη δραστηριότητά του μέσω της απόκτησης άλλων 6 εταιρειών που συγκροτούν μία ξεχωριστή ενότητα εντός του ομίλου – ΤΗΕ ΙCONIC ESTATE – συμπληρώνοντας έτσι το portofolio του με βραβευμένα μη-αφρώδη (still) και αφρώδη κρασιά.

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »