Breaking News

Απολύσεις στην Tus Airways – Γιατί καθησυχάζει η εταιρεία


Σε απολύσεις προσωπικού προχώρησε η αεροπορική εταιρεία Tus Airways. Εκπρόσωποι της εταιρείας που μίλησαν στο Sigmalive, ξεκαθάρισαν ότι η μείωση στο προσωπικό δεν συσχετίζεται σε καμία περίπτωση με τα οικονομικά της Tus Airways.

 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Όπως μας ανέφεραν συνηθίζεται ενόψει χειμερινής περιόδου να μειώνονται οι ανάγκες στο προσωπικό και να επαναπροσλαμβάνεται μέρος των υπαλλήλων την καλοκαιρινή περίοδο.

Εκπρόσωποι της εταιρείας τόνισαν ότι τα επτά αεροσκάφη που έχει στην κατοχή της είναι ιδιόκτητα κάτι που τους προσδίδει ακόμη περισσότερη οικονομική αυτάρκεια.

Η εταιρεία, πρόσθεσαν, όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα αλλά προγραμματίζει να προχωρήσει και σε αγορά δυο μεγαλύτερων αεροσκαφών.

Αναφορικά με το αν αυτή τη στιγμή η Tus έχει καθηλώσει τρία εκ των επτά αεροπλάνων, ξεκαθάρισαν ότι αυτό οφείλεται καθαρά για λόγους συντήρησης ένεκα της χειμερινής περιόδου και όχι για οικονομικούς λόγους.

Σε σχέση με τις φήμες που υπάρχουν για τεχνικά προβλήματα των αεροπλάνων και ευρύτερα θέματα ασφάλειας, οι εκπρόσωποι της Tus, διέψευσαν κατηγορηματικά ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει τέτοιου είδους ζητήματα. Παράλληλα, υπενθύμισαν το κυπριακό θεσμικό πλαίσιο είναι πολύ αυστηρό και η εταιρεία πληροί όλα τα κριτήρια ασφάλειας που προβλέπονται.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »