Breaking News

Αξιέπαινη ενέργεια από τις εταιρείες Quality Group και Newman Holdings για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάρνακας


Σε μια αξιέπαινη ενέργεια προέβησαν οι εταιρείες Quality Group και Newman Holdings, μια πράξη που δεν θα μπορούσε να έμενε απαρατήρητη. Οι δύο εταιρείες με την ευκαιρία των εορτών αποφάσισαν με το δικό τους τρόπο να στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, περνώντας κανείς από τα φώτα της Αστυνομίας στην περιοχή των Φοινικούδων, θα παρατηρήσει μια ανακοίνωση που βρίσκεται τοποθετημένη εκεί που ήταν παλιά το κτίριο Κίτιον, η οποία αναφέρει ξεκάθαρα ότι τα έσοδα που θα λαμβάνουν από όλους όσους σταθμεύσουν στο χώρο, θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάρνακας.

Με αυτή τους την πράξη οι δύο εταιρείες εμφανίζουν το δικό τους πραγματικό πρόσωπο βοηθώντας, έτσι την τοπική κοινωνία της πόλης μας , ενώ συνάμα η ενέργεια τους κάνει φανερό την επιθυμία τους να στηρίξουν τα άτομα που το έχουν πραγματική ανάγκη και μόνο τέτοιες πράξεις μπορούν.

Είναι μια κίνηση στην οποία μπορούμε να συμβάλουμε όλοι, καθώς τα έσοδα από όλους όσους επιθυμούν να σταθμεύσουν θα αξιοποιηθούν όλα για την στήριξη του παντοπωλείου. Εμείς επικροτούμε αυτή την ενέργεια και ευχόμαστε να συνεχίσουμε να βλέπουμε στην πόλη μας τέτοιες πράξεις πιο συχνά.

Επιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
(Δημοσιογράφος)



Κύριες Ειδήσεις





Translate »