Αντιδρούν οι επιχειρηματίες – «Μας έκαναν λειτουργούς του κράτους» (βίντεο)


Έντονες είναι οι αντιδράσεις από τους επιχειρηματίες μετά από την ανάθεση από το κράτος να αναλάβουνε την ευθύνη για τον έλεγχο του SafePass στους πελάτες.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο το μέλος του Δ.Σ του ΠΑΣΥΚΑ, Σάκης Σακόπουλος ανέφερε ότι  «θέλουν να μας κάνουν λειτουργούς του κράτους».

«Είμαστε χρόνια υπέρ της υγιεινής, δεχόμαστε καθημερινά έλεγχος από υγειονομία και καλά κάνουν, αλλά τώρα θέλουν να μας κάνουν λειτουργούς του κράτους. Δεν είναι η δουλειά μας να ζητάμε SafePass από του πελάτες, δεν μπορεί να είμαστε 18 ώρες στην πόρτα» τόνισε ο κ. Σακόπουλος.

Επιπλέον, συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί ο πολίτης να ελέγχει τον πολίτη, «μας έχουν κάνει λειτουργούς του κράτους χωρίς να είμαστε λειτουργοί».

Ερωτηθείς αν είναι υπέρ ενός lockdown διευκρίνισε ότι είναι υπέρ σε ότι μέτρα παρθούν από το κράτος αρκεί να υπάρχουν σωστές αποζημιώσεις.

Αναφερόμενος στη συνάντηση με τον νέο Υπουργό Υγείας είπε ότι ήταν πολύ θετικός για συζητήσεις, «έδειξε διάθεση να λύση το πρόβλημα και εμείς από την πλευρά μας δείξαμε ότι είμαστε μαζί τους σε ότι αφορά την αναψυχή και τα σωστά μέτρα» .

Κλείνοντας τόνισε ότι από πλευράς τους πρέπει να παρθούν σκληρά μέτρα λόγω του ότι έχουν πολλές πιέσεις, «μας έκαναν φύλακες σε φυλακές».



Κύριες Ειδήσεις





Translate »