Ανοίγει το ξενοδοχείο Mercure στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας


Πηγή: dialogos.com.cy

Ανοίγει το ξενοδοχείο Mercure στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας

Η τουριστική σεζόν για την επαρχία Λάρνακας ξεκινά με άλλη μια προσθήκη στον κατάλογο των ξενοδοχείων που θα εξυπηρετήσουν τη βιομηχανία, αφού την 1η Μαΐου 2023 ανοίγει τις πόρτες του το ξενοδοχείο Mercure, το οποίο παίρνει τη θέση του παλιού ξενοδοχείου Michaels.

H Mercure είναι γαλλική εμπορική επωνυμία αλυσίδας περίπου 800 ξενοδοχείων στον κόσμο, η οποία επεκτείνεται στην παραλιακή περιοχή Ορόκλινης έχοντας αποκτήσει μέσω της εταιρείας Accor Group το παλιό ξενοδοχείο Michaels. Η ξενοδοχειακή μονάδα είχε εξαγοραστεί από άλλη ξένη εταιρεία και υποβλήθηκε σε ριζική ανακαίνιση, ενώ στη συνέχεια πέρασε στην ιδιοκτησία του μεγάλου γαλλικού ομίλου Accor με σκοπό να μετονομαστεί σε “Mercure Beach Resort Larnaka”.

Το Mercure Beach Resort είναι δυναμικότητας 60 δωματίων κι εκτός των άλλων διαθέτει αίθουσες για συνέδρια και επιχειρηματικές συναντήσεις, σπα και άλλες διευκολύνσεις.

Το νέο ξενοδοχείο έρχεται να προσθέσει σε μια διαρκή πορεία επέκτασης και ποιοτικής αναβάθμισης των κλινών στην τουριστική περιοχή Ορόκλινης και Πύλας με πιο πρόσφατο βήμα το άνοιγμα του εντυπωσιακού Radisson Beach Resort.

Το προϊόν αναμένεται μάλιστα να λάβει ακόμα μεγαλύτερες ενέσεις αναβάθμισης το αμέσως επόμενο διάστημα, αφού, μεταξύ άλλων, προγραμματίζεται και η ανέγερση υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας σε έκταση 15.000 τ.μ. στην περιοχή «Χρυσό Ψάρι». Το ξενοδοχείο θα φέρει επίσης το όνομα πολύ φημισμένης αλυσίδας του εξωτερικού και θα διαθέτει περίπου 200 δωμάτια. Οι εργασίες για την ανέγερσή του αναμένεται να ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Τα επόμενα 2-3 χρόνια η επαρχία Λάρνακας θα είναι στο επίκεντρο μιας ραγδαίας ανάπτυξης ξενοδοχειακών υποδομών, αφού εκτιμάται ότι θα δημιουργηθούν περίπου τρεις χιλιάδες νέες κλίνες. Τα υπό εξέλιξη έργα και οι αιτήσεις για καινούργιες αναπτύξεις δείχνουν μια σαφή προτίμηση ξενοδοχειακών ομίλων, μεταξύ των οποίων εμπορικά ονόματα διεθνούς εμβέλειας στη Λάρνακα, η οποία αρχίζει να μπαίνει για τα καλά στο χάρτη της βιομηχανίας από τον οποίο απουσιάζει εδώ και πολλά χρόνια.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »