Breaking News

Ανακοίνωση Eταιρείας Africanos Developers


Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τη πόλη μας και τη Κύπρο μας ολόκληρη, οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, να ακολουθήσουμε τις όποιες οδηγίες και μέτρα και με αισιοδοξία να ατενίσουμε το μέλλον.
Κάποια στιγμή η πανδημία θα τελειώσει και η ζωή θα συνεχιστεί.
Όλοι, ο καθένας ατομικά, αλλά και η κάθε επιχείρηση και εταιρεία ξεχωριστά, πρέπει να σταθούμε με δύναμη και θετική σκέψη απέναντι σε αυτόν τον απρόσμενο και αόρατο εχθρό και να συμπεριφερθούμε με ψυχραιμία.

 

Η εταιρεία μας, ακολουθώντας τις οδηγίες του κράτους και με γνώμονα το κοινό καλό, των υπαλλήλων μας, αλλά και ευρύτερα της κοινωνίας που ζούμε, συνεχίζει τις εργασίες διεκπεραίωσης των έργων της, αλλά με 3 υπαλλήλους ανά εργοτάξιο.
Μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, τα εργοτάξια μας εργάζονται μέχρι και ταυτόχρονη συμμετοχή τριών ατόμων.
Επιπλέον γίνονται συναντήσεις με ενδιαφερόμενους πελάτες μέσω τηλεδιάσκεψης (video conferencing).


Κάποια στιγμή η πανδημία θα τελειώσει και η πόλη μας, η χώρα μας, θα συνεχίσει τους ρυθμούς της, ο καθένας μας με ευθύνη, πειθαρχία, όραμα και θετική σκέψη και όλοι μαζί με συλλογικότητα θα τα καταφέρουμε.

Στην εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Africanos ξεκινήσαμε ως μια μικρή επιχείρηση το 1997 στη Λάρνακα, με σκληρή δουλειά, αξιοπιστία και σοβαρότητα κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και η εταιρεία κατάφερε να γνωρίσει άνοδο, να μεγαλώσει και να κάνει αρκετές πωλήσεις ακινήτων πρώτης κατηγορίας σε όλη τη πόλη του Ζήνωνα.

Με πελάτες εντός και εκτός Κύπρου η εταιρεία κατάφερε μέσα από το πέρασμα των χρόνων να εδραιώσει το όνομα της και να το ταυτίσει με την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια.
Στην Africanos Developers έχουμε μάθει από τον Ιδρυτή της εταιρείας, να κοιτάμε μπροστά και να σκεφτόμαστε πάντα το κοινωνικό σύνολο στο οποίο ζούμε και εργαζόμαστε. Το ίδιο πράττουμε και αυτές τις δύσκολες για το τόπο ώρες.

Συνεχίζουμε μαζί, με δύναμη και πειθαρχία, αναθεωρούμε τις αξίες της ζωής και σκεφτόμαστε πιο σοφά από ποτέ. Και επειδή η ευτυχία θα αποτελείται πάντα από τους ανθρώπους που αγαπάμε και ένα ζεστό και όμορφο σπιτικό, εμείς θα είμαστε εδώ να προσφέρουμε τις καλύτερες προτάσεις για ακίνητα.

#ΝαιΘαΤαΚαταφερουμε
#ΗΛαρνακαΜαςΘαΤαΚαταφερει
#ΗΚυπροςΜαςΘαταΚαταφερει
#AfricanosDevelopers
#ΜαζιΣυλλογικαΜπορουμε

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »