Breaking News

Ανέβηκε ύψος και δείχνει το μέγεθος του το HABITAT της Quality Group (pic+vid)


Η πανδημία εδώ και 1,5 χρόνο έπληξε σε μεγάλο βαθμό σημαντικούς τομείς της οικονομίας μας και ένας απ’ αυτούς ήταν και ο οικοδομικός τομέας. Παρόλα αυτά,  δεν σταματησε τους γοργούς ρυθμούς της κατασκευής του μεγάλου οικιστικού έργου της Quality Group, HABITAT στην περιοχή «Άγιος Νικόλαος» του Δήμου Λάρνακας στην τοποθεσία «Πουμπάρτες». Συγκεκριμένα από τον κυκλικό κόμβο KLEIMA προς Άγιο Γεώργιο εκεί που βρίσκονταν κάποτε οι αποθήκες του Συνεργατισμού.

Εδώ και λίγους μήνες το επιβλητικό κτήριο εμφανίστηκε πάνω από τις διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονται στην περίμετρο του, με τις εργασίες να προχωρούν κανονικά παρά τα όσα εμπόδια βρέθηκαν τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

 

Λίγα λόγια για το έργο ΗΑΒITAT

Πρόκειται για δύο πολυώροφα κτήρια οικιστικών διαμερισμάτων με την ονομασία που αποτελούνται το πρώτο από 10 ορόφους συνολικού ύψους 41 μέτρων και το δεύτερο από 12 ορόφους συνολικού ύψους 52 μέτρων. Το πρώτο κτήριο περιλαμβάνει 34 διαμερίσματα και το δεύτερο 48.

Σύμφωνα με τους μελετητές του έργου πρόκειται για μοντέρνα κτήρια τα οποία θα αναβαθμίσουν την αισθητική του τοπίου, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

 

 

Θέλουμε να προσφέρουμε στην αγορά της Λάρνακας μια διαφορετική επιλογή στέγασης

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας Quality το HABITAT δεν θα έχει κοινό με τίποτα απ’ όσα είδαμε στην πόλη του Ζήνωνα μέχρι σήμερα. Πρόκεται για μια μοναδική πρόταση στέγασης με ευρύχωρα διαμερίσματα, ιδανικά ακόμη και για οικογένειες με 1 και 2 παιδιά. Όλες οι προσδιαγραφές και τα υλικά που έχουν επιλεγεί είναι υψηλής ποιότητας και ο αγοραστής θα βιώνει σε κάθε σημείο του έργου αυτή τη διαφορετικότητα του συγκεκριμένου έργου.

 

 

Πέραν απ’ τα διαμερίσματα στο έργο θα υπάρχει παιδότοπος με πτυχιούχους νηπιαγωγούς που θα δίνει την ευκαιρία σε αγοραστές ή ένοικους ακόμη και να αφήνουν τα παιδιά τους για φύλαξη, υπερσύγχορνο γυμναστήριο με χρήση μόνο από τους ένοικους. Επίσης θα περιλαμβάνει 100 χώρους στάθμευσης, πισίνα και χώρο ευεξίας. Επίσης το εν λόγω έργο βρίσκεται 500μ από το νέο Metropolis Mall.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τέλος του 2022 και οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνούν στο 24 821855

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »