ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Νέα καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Άκη Πετρετζίκη


Πέντε σποτάκια για τα τμήματα φρέσκων προϊόντων

Μια ακόμα νέα, ολόφρεσκια διαφημιστική καμπάνια παρουσίασαν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ με πρωταγωνιστή τον πρεσβευτή τους, αγαπημένο σεφ, Άκη Πετρετζίκη.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια αποτελείται από πέντε θεματικά σποτάκια που αντιπροσωπεύουν τα τμήματα φρέσκων προϊόντων των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ – φρουταρία, κρεοπωλείο, φούρνος, ντελικατέσσεν και ψαραγορά. Μέσα από τα σενάρια των διαφημίσεων παρουσιάζεται η πορεία των φρέσκων προϊόντων από την παραγωγή μέχρι τη διάθεσή τους στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, τονίζοντας τη φρεσκάδα των προϊόντων, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της προσεγμένης επιλογής τους. Παράλληλα, αναδεικνύεται η τοπικότητα των φρέσκων προϊόντων που προσφέρουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στους καταναλωτές, καθώς ως μια αμιγώς κυπριακή αλυσίδα υπεραγορών, παραδοσιακά στηρίζει τον Κύπριο παραγωγό.

Ο Διευθυντής Marketing των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Γιώργος Θεοδότου ανέφερε σχετικά: «Η συνεργασία με το δημοφιλή σεφ Άκη Πετρετζίκη ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και συνεχίζεται δυναμικά μέσα από διάφορες ενέργειες όπως είναι οι διαφημιστικές μας καμπάνιες, αλλά και το περιοδικό KITCHEN by Akis Petretzikis που κυκλοφορεί κάθε 2 μήνες σε όλες τις Υπεραγορές μας, με μοναδικές, πρωτότυπες συνταγές και τα έσοδα από αυτό διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πλέον ο Άκης Πετρετζίκης είναι μέλος της οικογένειας των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και είμαστε βέβαιοι ότι μαζί έχουμε ακόμα να προσφέρουμε πολλά στον Κύπριο καταναλωτή».

Τα  πέντε νέα σποτάκια των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ βρίσκονται στο κανάλι τους στο YouTube



Κύριες Ειδήσεις





Translate »